26 Σεπτεμβρίου 2026

Οι νεανίδες παίρνοντας το διπλό, ντουμπλάρισαν τις νίκες τους επί του Ζωγράφου.

Οι νεανίδες παίρνοντας το διπλό, ντουμπλάρισαν τις νίκες τους επί του Ζωγράφου.

Νεανίδες Α’ ΕΣΚΑ 21η Αγωνιστική

Δευτέρα 12.3.2018

 

 

Ε.Φ.Α.Ο. ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: 35 – 48

…

 

Οι νεανίδες παίρνοντας το διπλό, ντουμπλάρισαν τις νίκες τους επί του Ζωγράφου.

 

 

             Οι νεανίδες μας μία αγωνιστική πριν το τέλος της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος, έχοντας κλειδώσει τη συμμετοχή τους στην τετράδα των φετινών play-off, αντιμετώπισαν την ομάδα του Ζωγράφου, της οποίας την ανάσα ένιωθαν έστω κι από απόσταση τις τελευταίες αγωνιστικές, αφού ακολουθούσε πιστά στην 5η θέση της βαθμολογίας.  Θέση που της επέτρεπε να ελπίζει σε πιθανά στραβοπατήματα από ψηλά, για να αδράξει την ευκαιρία της.

             Ωστόσο τα πράγματα πήραν διαφορετικό δρόμο στην πορεία, φτάνοντας στη σημερινή συνάντηση, που υπό διαφορετικές συνθήκες να είχε περισσότερη αγωνία και βαθμολογικό ενδιαφέρον, πέρα από μια αναμέτρηση πρεστίζ και για τις δύο ομάδες.

             Τα κορίτσια μας ευτύχησαν να ανέβουν με το καλησπέρα ψυχολογικά, παίρνοντας το προβάδισμα.  Χωρίς να μπορούν να ξεφύγουν ικανοποιητικά, χρειάστηκαν ακόμα ένα δεκάλεπτο για να σφραγίσουν την υπεροχή τους και να πάνε ήρεμες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

             Το 3ο δεκάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν ισορροπημένη απόδοση και το σκορ να μην παρουσιάζει αυξομείωση.  Όσα δεν είχαν γίνει μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή, άρχισαν να συμβαίνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο.  Οι γηπεδούχες έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί, καταφέρνοντας να μειώσουν στα μισά του την παγιωμένη διαφορά των 11-12 πόντων στους 5, με τη μπάλα να ανεβάζει θερμοκρασία και οι δύο ομάδες σφυγμούς.

            Ήταν η στιγμή εμφάνισης του guest star που λέγεται ‘χαρακτήρας’ της ομάδας που θέλει τη νίκη.  Δυο καυτά συνεχόμενα τρίποντα ήρθαν στην ώρα τους για να αλλάξουν την πλοκή του αγώνα, ‘τελειώνοντας’ στην ουσία κάθε φιλόδοξο όνειρο των γηπεδούχων, χαρίζοντας παράλληλα τη νίκη στην ομάδα μας.

            Τα κορίτσια μας δεν εντυπωσίασαν, σαφώς και έχουν δυνατότητες που θα χρειαστεί να εμφανίσουν στη Β’ φάση, ωστόσο πήραν μια δίκαιη νίκη, καθώς απέδωσαν καλύτερα από την ομάδα του Ζωγράφου.

            Ο Κρόνος Γέρακα υποδέχεται τον Σπόρτιγκ την τελευταία αγωνιστική, φέρνοντας στη μνήμη την αναμέτρηση του Α’ γύρου και το 57-56 για την ομάδα των Πατησίων, έπειτα από μια συναρπαστική αναμέτρηση, την οποία ευελπιστούμε να παρακολουθήσουμε και στο Γέρακα.

 

Τα επιμέρους δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 13-17     2ο: 7-14        Ημίχρονο: 20-31

3ο: 8-8           4ο: 7-9          Τελικό: 35-48

 

Κρόνος Γέρακα (Παπαδέλος – Χατζηιωαννίδης): Πέππα, Βλαχοπούλου, Κασιμάτη, Κυρίδη, Χειλάκη, Μπαναβού, Κυριακάκη Β., Κυριακάκη Λ., Κολλιαδήμα, Γκουτσούλα, Θεοχάρη, Γρύλλια.

 

 

Στιγμές από την αναμέτρηση:

 

DSCN0038   DSCN0135   DSCN0130   DSCN0126   DSCN0102   DSCN0075   DSCN0073   DSCN0066   DSCN0064   DSCN0054   DSCN0041