30 Νοεμβρίου 2022

Level UP 2022-2023: Οι μικρές και με τη βούλα στις γυναίκες

Level UP 2022-2023: Οι μικρές και με τη βούλα στις γυναίκες

Level UP 2022-2023: Οι μικρές και με τη βούλα στις γυναίκες

 

Ο Κρόνος Γέρακα ανακοινώνει την ένταξη στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου, των αθλητριών:

Κασιμάτη Βάλια (2006), Παναγοπούλου Βάσια (2006), Κουλούρη Μελίνα (2006), Γαλάνη Εμμέλεια (2007) και Σάμιτα Θεοδώρα (2008).

 

     Το αγωνιστικό τους επίπεδο που εξελίχθηκε από την επιτυχημένη παρουσία τους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα όλων των ηλικιών αποκομίζοντας εμπειρίες και τίτλους, αλλά και η προσωπικότητά τους, αποτελούν θεμέλια για το επόμενο σημαντικό βήμα.

     Οι νεαρές μας αθλήτριες έπειτα από τη θετική και επιτυχημένη παρουσία τους στο γυναικείο τμήμα τη σεζόν 2021-2022, οριοθέτησαν και τυπικά την ένταξή τους στην ομάδα, χάρη στην ποιότητα, την ενέργεια και τις ικανότητές τους, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή τους αποκομίζοντας ακόμη περισσότερες εμπειρίες.

     Η φιλοσοφία του Κρόνου Γέρακα συνάδει με τις φιλοδοξίες των αθλητριών του, στελεχώνοντας το γυναικείο τμήμα του με αθλήτριες προερχόμενες από τα σπλάχνα του συλλόγου, κάνοντας πράξη τα όνειρά τους και επιβραβεύοντας την ανάπτυξή τους.  Χάρη σ’ αυτές, το όνειρό μας μπορεί να συνεχίζεται…

     Κορίτσια, σας ευχόμαστε να έχετε υγεία, να ανοίξετε περισσότερο τα φτερά σας  και να συμβάλλετε δημιουργικά και ατρόμητα στην εκπλήρωση των στόχων του συλλόγου για τη νέα σεζόν.