24 Σεπτεμβρίου 2023

9ο Τουρνουά Παγκορασίδων Ίκαρου Καλλιθέας – All Star Game

9ο Τουρνουά Παγκορασίδων Ίκαρου Καλλιθέας – All Star Game

 

 

Στην αφετηρία του 2016 έλαμψε ο αστερισμός του Κρόνου.

         Ο Κρόνος Γέρακα ήταν ο μεγάλος νικητής του 9ου τουρνουά παγκορασίδων που διοργάνωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας, δίνοντας την ευκαιρία στα κορίτσια μας να συμμετέχουν στο all star game της διοργάνωσης, σε μια γιορτή για το μπάσκετ με τη λαμπερή παρουσία όλων των μικρών αστεριών και από τις επτά ομάδες που συμμετείχαν.

           Μετά το τέλος του αγώνα, απονεμήθηκαν βραβεία και αναμνηστικά για την καλύτερη πεντάδα, την πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά, τίτλο που κέρδισε αθλήτρια του συλλόγου μας, ενώ αποδόθηκε φόρος τιμής στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος αντιπροέδρου του Ίκαρου Καλλιθέας, Παναγιώτη Κριτσιδήμα, στη μνήμη του οποίου κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα.

          Κορύφωση της τελετής, η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα, δίνοντας τη σκυτάλη στις διψασμένες για τίτλους και διακρίσεις αθλήτριές μας να σηκώσουν το κύπελλο και να πανηγυρίσουν με το δικό τους τρόπο, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

           Ευχόμαστε να συνεχίσουν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους με την ίδια λάμψη στα πρόσωπά τους, ευελπιστώντας να πρωταγωνιστήσουν και να αποτελέσουν το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ.