30 Νοεμβρίου 2022

2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων Ν. Σκοπού Σερρών

2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων Ν. Σκοπού Σερρών

2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων Ν. Σκοπού Σερρών

.

.

Ένας αγαπημένος προορισμός, ένα οδοιπορικό 585 χλμ. με νοσταλγικές αναμνήσεις!

.

.

          Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από τη λήξη του 2ο Πανελλήνιου Τουρνουά Κορασίδων, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Ορφέας Ν. Σκοπού.

          Ένα τουρνουά που ‘πρέπει’ να γίνει θεσμός, καθώς δίνει τη δυνατότητα ‘γνωριμίας’ μεταξύ των μεγαλύτερων σωματείων του γυναικείου μας μπάσκετ, δίνοντας σε όλους εμάς τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου με πλούσιο θέαμα, αλλά και στις αθλήτριες των συλλόγων να ζήσουν μοναδικές στιγμές ταξιδεύοντας – διασκεδάζοντας – πάιζοντας μπάσκετ.

          Ο Σύλλογός μας έδωσε και φέτος το παρόν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση την οποία σχεδίασαν και οργάνωσαν με πολύ μεράκι οι άνθρωποι του Ν. Σκοπού, δίνοντας το στίγμα της φιλοξενίας τους και του αθλητικού τους οράματος, αναβαθμίζοντάς τη ακόμη περισσότερο φέτος.

Serres_FB_IMG_1546614319897

          Τα κορίτσια μας παρά το κοπιαστικό ταξίδι, το διασκέδασαν με την ψυχή τους – άλλωστε το κέφι υπάρχει πάντα όπου υπάρχει καλή παρέα – αλλά παρουσιάστηκαν και απόλυτα συνεπείς στο σκοπό αυτού του ταξιδιού, πραγματοποιώντας έξι εξαιρετικές εμφανίσεις έναντι των αντιπάλων με τους οποίους αγωνίστηκαν, διερύνοντας τις εμπειρίες τους.

Serres_N_Skopos_Results-Pentagon

          Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ανθρώπους του Ορφέα Ν. Σκοπού, τον κ. Γιώργο Καράγκουτη υπεύθυνο των ακαδημιών και ψυχή του τουρνουά, τον κ. Γκαβανόζη Γ. Χρήστο γενικό αρχηγό και τον κ. Γκαβανόζη Ε. Χρήστο Πρόεδρο του τμήματος για την τιμητική πρόσκληση του Κρόνου Γέρακα στο τουρνουά, και την άψογη οργάνωση και φιλοξενία την οποία ο σύλλογός μας τίμησε διαφημίζοντας το μπάσκετ του Γέρακα, τονίζοντας με περηφάνεια ότι θα ήμασταν ευτυχείς να ανανεωθεί το ραντεβού μας με τη μορφή πλέον θεσμού.

Serres_A_DSCN0751_1024x768  Serres_B_DSCN0936_1024x768