19 Μαρτίου 2024

Το μπάσκετ θέλει …χημεία!

Το μπάσκετ θέλει …χημεία!

Το μπάσκετ θέλει …χημεία!

.

.

            Η διοίκηση του Κρόνου Γέρακα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο coach Γιώργος Γεωργακόπουλος θα συνεχίσει να μας προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του έχοντας συμπληρώσει ήδη 12 χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας με τον Κρόνο Γέρακα, όντας από την πρώτη μέρα γέννησης του γυναικείου τμήματος του συλλόγου!

            Ο ακούραστος ‘μπασκετικός πατέρας’ των κοριτσιών του συλλόγου μας, έχει συμβάλλει με τις γνώσεις, την εμπειρία και το έργο του τα μέγιστα σε όλες τις διακρίσεις και τις επιτυχίες του Κρόνου Γέρακα.  Επιτυχίες όπως η συμμετοχή σε πάρα πολλά F-4 της ΕΣΚΑ, στα μεγαλύτερα τουρνουά της Ελλάδος, αλλά και την κατάκτηση πολλών πρωταθλημάτων.

            Αφιερώνοντας λίγα λόγια για τον προπονητή των υποδομών μας, ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, διετέλεσε στο παρελθόν προπονητής των υποδομών της Αγίας Παρασκευής, των ανδρικών τμημάτων της Εκάλης και του Γραμματικού, καθώς και της πανεπιστημιακής ομάδας του τμήματος Χημείας. 

           Χημικός στο επάγγελμα, κατόρθωνε πάντα να δημιουργεί ‘χημεία’ στους αθλητές και στις αθλήτριες που πέρασαν από την καθοδήγησή του, διαθέτοντας ο ίδιος μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στις ευαίσθητες ηλικίες ανάπτυξης και γαλούχησης αθλητών.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλοί αθλητές και αθλήτριες που συνεργάστηκαν μαζί του έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται στις ανώτερες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ (Α1, Α2, Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία), έχοντας παράλληλα αγωνιστεί στις διάφορες βαθμίδες της Εθνικής Ελλάδος και έχουν επιλεγεί από κολλέγια της Αμερικής με μπασκετικές υποτροφίες.

           Ο Κρόνος Γέρακα αισθάνεται περήφανος που ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του, ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, συνεχίζει να αποτελεί το στυλοβάτη για το παρόν και το μέλλον του!

           Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, την ίδια υπομονή και επιμονή να δημιουργεί αθλήτριες πρότυπα για τον Κρόνο Γέρακα και το γυναικείο μπάσκετ της χώρας μας!

.

Georgakopoulos-Photo-Mini  Georgakopoulos-Photo-Cups