18 Μαΐου 2024

Στον Αστερισμό των επιτυχιών του Κρόνου

Στον Αστερισμό των επιτυχιών του Κρόνου

              Μπορεί για το κινέζικο ωροσκόπιο, το 2015 να διανύουμε τη χρονιά του προβάτου, αλλά στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στο Γέρακα, βιώνουμε φέτος την ιδιαίτερη λάμψη του αστερισμού του Κρόνου μας. Μια πολύ ‘γεμάτη’ χρονιά που καταγράφεται στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου μας ως άκρως επιτυχημένη για όλα τα αγωνιστικά γυναικεία του τμήματα. Ένα ‘μπασκετικό ταξίδι’ που μας πλημμύρισε από έντονα συναισθήματα με όσα ζήσαμε στους αγωνιστικούς χώρους και όχι μόνο. Πολλές και όμορφες οι στιγμές, που όλοι μας τις είχαμε και τις έχουμε ανάγκη για να ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας και να προσφέρουν ευχάριστη νότα στη ζωή μας, στον αντίποδα των υπολοίπων δρώμενων της καθημερινότητάς μας ως πολίτες της χώρας μας.

             Μπορεί όλα αυτά να ακουστούν λίγο συναισθηματικά και ρομαντικά, …αλλά χωρίς συναίσθημα και ρομαντισμό τι αξία θα είχε η ζωή μας και πώς θα μπορούσαμε …να ονειρευόμαστε; Γι’ αυτό άλλωστε στον Κρόνο μπορούμε και ‘ονειρευόμαστε’ και πάντα προσδοκούμε ‘τα καλύτερα που έρχονται’. Μπορεί σήμερα να μην υπάρχουν νεράιδες με μαγικό ραβδί που να ‘μεταμορφώνουν’ με το άγγιγμά τους ανάλογα με τις επιθυμίες μας, στον ΚΡΟΝΟ Γέρακα ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι γεμάτοι με όραμα, με δίψα για δουλειά και επιτυχία, είτε αυτοί λέγονται παίκτες, προπονητές, παράγοντες ή γονείς. Ωστόσο και πάλι δε θα αρκούσαν αυτά αν δεν υπήρχαν και τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα και η ζεστασιά στις σχέσεις των ανθρώπων, ώστε να ‘ανεβάζουν’ όλη αυτή την προσπάθεια προς την επιφάνεια.

             Χάρη σε όλα αυτά μπορούμε σήμερα να απολαμβάνουμε τους καρπούς των επιτυχιών των κοριτσιών μας, όλων των αγωνιστικών τμημάτων και να θυμόμαστε με τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις τη σεζόν 2014-2015, …..μέχρι την επόμενη!

           Όσοι έζησαν από κοντά την καθημερινή προσπάθεια που γινόταν σε αυτή την ομάδα, δε θα μπορούσαν να μην ξεχειλίζουν αυτή τη στιγμή από το πιο υπέροχο συναίσθημα, που δεν είναι άλλο από την περηφάνια.

       – Περηφάνια πρώτα και κύρια για τα κορίτσια μας που ‘μεγαλώνουν’ συμπορευόμενα με τον αθλητισμό, εξελίσσονται διαρκώς και γεύονται τις χαρές που τους ανταποδίδει η αγάπη τους για το μπάσκετ, συμμετέχοντας σε όλες τις τελικές φάσεις των διοργανώσεων, που αποτελούν τη ‘γιορτή’ του αθλήματος. Αυτά αποτελούν τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζονται οι ελπίδες όλων!

        – Περηφάνια για τους προπονητές μας, στα χέρια των οποίων ο Κρόνος Γέρακα έχει εμπιστευτεί την αθλητική εξέλιξη των παιδιών του και την ανοδική πορεία του συλλόγου, με στόχο την καθιέρωσή του ως σταθερή αξία και ολοένα αναπτυσσόμενη δύναμη στην Αττική.

           Το ταξίδι για φέτος πλησιάζει προς το τέλος, όμως η δουλειά δε σταματά και η ‘επόμενη ημέρα’ που θα ανατείλει, θα μας βρει σοφότερους και πιο δυνατούς! Γιατί αυτά που έχουν σημασία τελικά, είναι να μπορείς να μαθαίνεις, να έχεις πάντα το κεφάλι ψηλά και τη μύτη χαμηλά, την καρδιά να χτυπά δυνατά, να ξέρεις να χάνεις για να μπορείς να κερδίζεις και πάντα να ευγνωμονείς για αυτά που κατακτάς. Γιατί; Γιατί οι διακρίσεις στον αθλητισμό είναι ‘δώρο’ που δεν έχουν όλοι την τύχη να αποκτούν και να γεύονται.

            Ευχή όλων μας, με τη σεμνότητα και τη δουλειά να πάμε ψηλότερα, με το ήθος που διακρίνει τον ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ!