15 Απριλίου 2024

Πορτρέτα με μπασκετική μαγεία: Κορασίδες season 2018-2019

Πορτρέτα με μπασκετική μαγεία:  Κορασίδες season 2018-2019

Πορτρέτα με μπασκετική μαγεία:  Κορασίδες season 2018-2019

.

.

         Σαν ένα μαγευτικό τοπίο, όπως το φαντάστηκε πριν καν το δημιουργήσει ο Bob Ross. Μόνο τυχαία δε θα μπορούσε να είναι η επιλογή του συγκεκριμένου καλλιτέχνη. Ποιος δεν τον θαύμαζε άλλωστε για τον τρόπο που έδινε ζωή στους πίνακές του αποτυπώνοντας τη φύση όπως την ‘έβλεπε’ με τα δικά του μάτια, δίνοντάς της ζωή και ομορφιά, την εσωτερική ομορφιά της ψυχής. Αυτής που δίνει μορφή, χρώμα, ζωή και ερμηνεία!
         Σκιτσογράφος κι εγώ …in the earlier years, όπως λέμε πια… Καλλιτέχνης εκ φύσεως. Άλλοτε του σκίτσου, άλλοτε του λόγου, της φωτογραφίας ή της γραφής. Πολλές και ανεξάντλητες οι μορφές αποτύπωσης της δύναμης που πηγάζει από τον εσωτερικό κόσμο.
         Δύναμη που σε οδηγεί να μπορείς να δεις διαφορετικά και να καταφέρνεις να αποδίδεις την πιο βαθιά διάσταση! Εκείνη της ψυχής.
         Τη διάσταση που δεν μπορεί να περιοριστεί από το πλαίσιο ενός πίνακα ή ακόμη, τις γραμμές ενός μπασκετικού τερέν.
Τη διάσταση που δεν μπορείς να δεις με τα μάτια παρατηρώντας το περιεχόμενο του πίνακα, ακόμη κι αν ισούται με …χίλιες λέξεις, αλλά αυτή που βλέπεις, ονειρεύεσαι και θαυμάζεις με τα μάτια της ψυχής.
         Αυτή που κάθε φορά που παρατηρείς την ομάδα που απεικονίζει ο πίνακάς μας, θα σου μεταφέρει τα μηνύματα και τα ιδανικά της και θα σε ταξιδεύει όμορφα, νοσταλγικά και περήφανα σε έναν κόσμο μοναδικό, αυτόν που πραγματικά επιζητάς, αυτόν που σε ανεβάζει πιο ψηλά και πιο ανάλαφρα, αυτόν που σε γεμίζει μέχρι βάθος και σε διεγείρει συθέμελα, γεμάτος αστείρευτες στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις.
         Αναμνήσεις από την ιστορία που έγραψε η παρέα, η οικογένεια, η Ομάδα και την έκανε ταξίδι!
         Ένα ταξίδι γεμάτο αγωνιστικό πάθος αλλά και αγωνιστικό ήθος, με το «ευ» να αποτελεί πάντα το πρώτο συνθετικό της έννοιας του αγώνα, γεμάτο χαμόγελα και νοσταλγία, που αν κλείσεις έστω και για μια στιγμή τα μάτια εύχεσαι ανοίγοντάς τα να το ξαναζήσεις.
          Και τότε γνωρίζεις με απόλυτη σιγουριά ότι τα χρώματα του πίνακα δε θα πάψουν να είναι ανεξίτηλα και θα παραμείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο, να σου θυμίζουν πόσο τυχερός ήσουν που αποτέλεσες μέρος αυτών των στιγμών, αυτού του ταξιδιού, αυτού του ονείρου.

          Και τότε είσαι σίγουρος ότι εδώ …το όνειρο συνεχίζεται!…

.

Υ.Γ.    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους μας που έγιναν συνοδοιπόροι μας, ταυτίστηκαν με την προσπάθεια των κοριτσιών μας και μοιράστηκαν όλες τις όμορφες στιγμές του συλλόγου μας!

.

Πορτρέτα με μπασκετική μαγεία:
Κορασίδες Κρόνου Γέρακα – season 2018-2019

.

Korasides_2018-2019_b