18 Μαρτίου 2024

Οι νεανίδες ηττήθηκαν στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Οι νεανίδες ηττήθηκαν στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Νεανίδες Α’ ΕΣΚΑ

8η Αγωνιστική

Δευτέρα 21.11.2022

.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  59 – 28

.

.

Οι νεανίδες ηττήθηκαν στην έδρα του Παναθηναϊκού.

.

.

             Οι νεανίδες μας δεν κατάφεραν να παραμείνουν συγκεντρωμένες και ανταγωνιστικές μέχρι το τέλος, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

            Το πολύ νεανικό για την κατηγορία ρόστερ της ομάδας του Γέρακα, ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να παραμείνει ανταγωνιστικό για 15 λεπτά, περίοδο στην οποία διατηρούσε και το προβάδισμα.

            Στη συνέχεια οι γηπεδούχες ανέκαμψαν και προσπερνώντας, η ομάδα μας έχασε τον αρχικό ρυθμό και τη συνοχή της, χαλάρωσε την αμυντική λειτουργία της επιτρέποντας στις αντιπάλους τους να χτίσουν βαθμιαία διαφορά ηρεμίας και ασφαλείας.

            Παρά τη μικρή διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες, στο δεύτερο μισό τα κορίτσια μας δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με τη συγκομιδή 1 πόντου και αρκετών εμπειριών, πολύτιμες για τη συνέχεια!

            Η τελική διαφορά ίσως αδικεί την αρχική προσπάθεια των φιλοξενούμενων που θα μπορούσαν να πιστέψουν περισσότερο στις ικανότητές τους και να διεκδικήσουν με αξιώσεις κάτι περισσότερο από τη συνάντηση.

            Έχοντας υπάρξει μάρτυρες κακών εμπειριών από την αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μη συγχαρούμε το διαιτητικό δίδυμο των κ.κ. Κυριακόπουλου και Σερίφη, που λειτούργησαν άψογα από το 1ο λεπτό μέχρι και το τελευταίο, συντελώντας τα μέγιστα στη διεξαγωγή μιας καθαρής αναμέτρησης, ανάμεσα σε δυο ομάδες που τιμούν το μπάσκετ και τις αξίες του.

            Εκτός των αθλητών που αγωνίζονται, η άριστη απόδοση των λειτουργών πρέπει να τυγχάνει και αυτή αναφοράς, καθώς ο ρόλος της τήρησης των κανονισμών με επιτυχία εκτός από παιδαγωγικός, αποτελεί και φωτεινό παράδειγμα.

.

.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  13-17     2ο:  14-2        Ημίχρονο: 27-19

3ο:  17-4        4ο:  15-5        Τελικό: 59-28

.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΖΙΑΚΑΣ – ΜΑΝΤΖΙΩΡΗΣ): ΚΑΤΣΟΥΛΗ 5, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 6(1), ΛΙΑΧΑ 2, ΦΕΛΟΥΡΗ 9(1), ΜΠΑΤΣΙΟΥ 14, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ 4, ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑ, ΚΑΜΠΑΚΑ 2, ΣΠΕΝΤΖΟΥ 9, ΔΕΛΗΣΤΑΘΗ, ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 8.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ – ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, ΓΑΛΑΝΗ 4, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 2, ΤΙΓΚΑ 1, ΜΕΛΑΓΙΕΣ 2, ΚΑΣΙΜΑΤΗ 15(1), ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ 2, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ 2.

.

Διαιτητές:

  1. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  2. ΣΕΡΙΦΗΣ