16 Μαρτίου 2024

Οι κορασίδες μας πέρασαν νικηφόρα από τα Μελίσσια.

Οι κορασίδες μας πέρασαν νικηφόρα από τα Μελίσσια.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ

10η Αγωνιστική

Σάββατο 26.11.2022

.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  24 – 73

.

.

Οι κορασίδες μας πέρασαν νικηφόρα από τα Μελίσσια.

.

.

            Οι κορασίδες μας σημείωσαν την 9η νίκη τους στο πρωτάθλημα, περνώντας νικηφόρα από την έδρα των Μελισσίων.

            Λόγω ‘ειδικών συνθηκών’, η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από έλλειψη σασπένς, επιτρέποντας στις αθλήτριες και των δύο ομάδων να αγωνιστούν στο σύνολό τους και να αποδώσουν απαλλαγμένες από άγχος.

            Οι σημαντικές απουσίες από την ομάδα των γηπεδούχων εξαιτίας τραυματισμών, διαμόρφωσαν τις ‘ειδικές συνθήκες’ που ανάγκασαν τη στρατηγική αναπροσαρμογή του παιχνιδιού και των δύο ομάδων με στόχο τις κατάλληλες ισορροπίες στο βαθμό του εφικτού, καθώς η απόδοση όσων αγωνίζονται επηρεάζει αποκλειστικά την εξέλιξη και τη ροή μιας αναμέτρησης.

            Όλα τα κορίτσια μας είχαν τη δυνατότητα να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, πολύτιμο για να βρουν το ρυθμό τους και τα πατήματά τους.

            Βιώνοντας ως σύλλογος από την αρχή της σεζόν την αίσθηση και τις συνέπειες σημαντικής απώλειας λόγω σοβαρού τραυματισμού, αντιλαμβανόμαστε πόσο λυπηρό είναι για μία ομάδα να στερείται σημαντικών μονάδων από το ρόστερ της, αναγκάζοντας σε αλλαγές ισορροπιών και πολλές φορές σε αναπροσαρμογή στόχων, ευχόμαστε στα κορίτσια των Μελισσίων που δεν είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ.

            Την επόμενη εβδομάδα οι γερακίνες μας θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό του Γέρακα την ομάδα της Δόξας Βύρωνα.

 

Μείνετε συντονισμένοι…

.

.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  5-26        2ο:  13-14     Ημίχρονο: 18-40

3ο:  2-21        4ο:  4-12     Τελικό: 24-73

.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (ΜΩΡΑΪΤΗΣ): ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΜΑΤΣΑΪΔΩΝΗ, ΜΑΓΕΙΡΑ 3, ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ 6, ΤΣΑΜΑΔΗ 7, ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ 2, ΚΟΡΜΑΛΗ 2, ΚΑΡΑΜΑΡΓΙΟΥ, ΦΕΝΤΙΚΑ 2, ΜΑΝΤΕΛΟΥ 2, ΚΟΥΡΕΑ.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ – ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΚΗ 9(2), ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ 10, ΣΤΕΡΠΗ 2, ΓΑΛΑΝΗ 6, ΠΑΛΑΜΑΡΗ 4, ΝΙΑΚΑΡΗ 10, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ 6, ΠΑΝΑΓΟΥ 2, ΤΙΓΚΑ 10, ΣΚΟΥΡΑ 4, ΜΕΛΑΓΙΕΣ 6, ΚΩΤΣΙΛΑ 4.

.

Διαιτητές:

  1. ΒΑΓΚΑΛΗΣ
  2. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ