27 Απριλίου 2024

Οι κορασίδες λύγισαν στο τέλος από τον ΕΦΑΟΖ που έκανε το break στη σειρά των play off.

Οι κορασίδες λύγισαν στο τέλος από τον ΕΦΑΟΖ που έκανε το break στη σειρά των play off.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ

Play Off 1η Αγωνιστική

Σάββατο 29.4.2023

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – Ε.Φ.Α.Ο.Ζ.:  43 – 48

.

.

Οι κορασίδες λύγισαν στο τέλος από τον ΕΦΑΟΖ που έκανε το break στη σειρά των play off.

.

.

            Η ομάδα των κορασίδων μας δεν εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα έδρας για να πάρει προβάδισμα στη σειρά των αγώνων για τα play off του πρωταθλήματος.

            Οι δυο αντίπαλοι αποζημίωσαν όλους όσους βρέθηκαν στο κλειστό του Γέρακα ενισχύοντας τις προσπάθειες τους, προσφέροντας ένα συναρπαστικό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ και με αμείωτη αγωνία για την τελική του έκβαση.

            Αμφίρροπη η εικόνα της 1ης περιόδου, με το παιχνίδι να αρχίζει να ανοίγει στη 2η περίοδο, όπου οι φιλοξενούμενες έφτασαν στην ανάπαυλα προηγούμενες με 5 πόντους διαφορά, που έμελλε να είναι και η υπέρ τους διαφορά του τελικού αποτελέσματος.

            Κι αυτό γιατί ΚΡΟΝΟΣ και ΕΦΑΟΖ μοιράστηκαν σε πόντους από μία περίοδο στο β’ ημίχρονο.

            Οι γηπεδούχες στην 3η περίοδο ροκάνισαν τη διαφορά και φάνηκε να δημιουργούν τις συνθήκες προσπεράσματος.  Έχοντας το momentum με το μέρος τους, βρέθηκαν στο κατάλληλο timing να προηγούνται με +6 στα πρώτα λεπτά της τελευταίας στροφής.

            Δυστυχώς, σε εκείνο το σημείο δεν κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη, επιτρέποντας στην ομάδα του Ζωγράφου να μειώσει, να προσπεράσει λίγο πριν το φινάλε και με περισσότερη ψυχραιμία να κάνει το break.

            Η πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα και οι μέχρι τώρα μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν δείξει ότι δεν υπάρχει μεταξύ τους φαβορί και αισθητή διαφορά και τα μεταξύ τους παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες.

            Η σειρά μεταφέρεται στο κλειστό του Ζωγράφου, όπου την Τρίτη οι γερακίνες μας θα χρειαστεί να κάνουν το δικό τους break για να αναπτερώσουν τις ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση.

.

.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  9-9          2ο:  11-16     Ημίχρονο: 20-25

3ο:  14-10      4ο:  9-13        Τελικό: 4348

.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ): ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΚΗ 7(1), ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, ΣΤΕΡΠΗ, ΓΑΛΑΝΗ 13, ΠΑΛΑΜΑΡΗ, ΝΙΑΚΑΡΗ 4, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ 2, ΠΑΝΑΓΟΥ, ΤΙΓΚΑ, ΣΚΟΥΡΑ 5, ΜΕΛΑΓΙΕΣ 10(2), ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ 2.

ΕΦΑΟΖ (ΑΡΓΥΡΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): ΣΙΑΜΠΑΝΗ 10, ΠΑΤΣΙΑΤΖΗ 19, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΦΡΟΝΑ 4, ΜΠΙΤΟΥΝΗ, ΠΗΛΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΟΓΙΑΚΗ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΟΝΟΥ 11(1), ΑΒΟΚΑ 4, ΚΟΝΤΟΚΑΛΟΥ.

.

Διαιτητές:

  1. ΓΑΡΑΤΖΙΩΤΗΣ
  2. ΔΙΟΛΑΤΖΗΣ