21 Απριλίου 2024

Οι γυναίκες δεν τα κατάφεραν στο Χαλάνδρι στο ντέρμπυ της αγωνιστικής με Προμηθέα.

Οι γυναίκες δεν τα κατάφεραν στο Χαλάνδρι στο ντέρμπυ της αγωνιστικής με Προμηθέα.

Γυναίκες Α’ ΕΣΚΑ  21η Αγωνιστική

Κυριακή 26.3.2023

.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  56 – 53

.

.

Οι γυναίκες δεν τα κατάφεραν στο Χαλάνδρι στο ντέρμπυ της αγωνιστικής με Προμηθέα.

.

.

            Ντέρμπυ με τα όλα του το ματς της αγωνιστικής ανάμεσα σε Προμηθέα και Κρόνο για το πρωτάθλημα γυναικών Α’ ΕΣΚΑ, αφού δεν έλειψε κανένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ντέρμπυ μια συνάντηση – πάθος, δύναμη, μονομαχίες, σκληρές άμυνες – .

            Λεπτές οι ισορροπίες ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, χωρίς εμφανή μέχρι το τέλος αίσθηση ποιος θα ήταν ο τελικός νικητής.

            Οι φιλοξενούμενες ευτύχισαν να έχουν άμεσες απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας διαφοράς από τις γηπεδούχες, ωστόσο η ανεπιτυχή κατάληξη κάποιων προσπαθειών, τους στέρησε τη δυνατότητα να ενισχύσουν την ψυχολογία τους και να δημιουργήσουν καθοριστικές συνθήκες νίκης.

            Η ομάδα μας πάλεψε σκληρά μέχρι το τέλος και πίστεψε στο θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο οι λεπτομέρειες που το καθόρισαν έγειραν υπέρ της ομάδας του Χαλανδρίου.

            Συνεχίζουμε, με απόλυτη προσήλωση στο στόχο, υπάρχει ακόμη αρκετός και δύσβατος δρόμος για την επίτευξή του, καθώς απομένουν 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Α’ Φάσης του φετινού πρωταθλήματος.

            Ενός πρωταθλήματος από τα πλέον ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών, με ομάδες ισάξιες και δυνατές, ικανές να απογειώσουν την αίγλη της διοργάνωσης με την ποιότητα του παιχνιδιού τους.

.

.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  15-15     2ο:  15-11     Ημίχρονο: 30-26

3ο:  13-13      4ο:  13-14     Τελικό: 56-53

.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗ – ΚΕΜΑΒΟΡ): ΚΑΡΑΒΕΛΗ 12, ΚΑΣΙΜΗ, ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 11, ΚΥΡΙΑΚΕΑ, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΓΔΑΤΛΗ, ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΗ, ΜΠΕΖΑΪΤΗ 13(1), ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ 1, ΝΙΚΟΛΕΤΟΥ 13(1), ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ 6.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ – ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ): ΚΑΣΙΜΑΤΗ, ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑ 4, ΒΑΖΑΚΑ, ΛΑΝΤΖΑΝΑΚΗ 14(1), ΠΑΤΣΙΩΡΑ, ΓΑΛΑΝΗ, ΣΕΡΕΠΑ 8(1), ΑΓΙΑΣΟΓΛΟΥ, ΤΖΙΟΒΑΡΑ 6, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 9(1), ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΥΡΙΟΥΝΗ 12.

.

Διαιτητές:

  1. ΟΡΦΑΝΟΣ
  2. ΓΕΡΟΣ