25 Απριλίου 2024

Οι γυναίκες δεν άντεξαν μέχρι το τέλος στο Χολαργό.

Οι γυναίκες δεν άντεξαν μέχρι το τέλος στο Χολαργό.

Γυναίκες Α’ ΕΣΚΑ  6η Αγωνιστική

Κυριακή 14.11.2021

 

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  61 – 45

.

.

Οι γυναίκες δεν άντεξαν μέχρι το τέλος στο Χολαργό.

.

.

            Οι γυναίκες δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί, αφού γνώρισαν την πρώτη τους ήττα από την ομάδα του Χολαργού.

            Οι αντίπαλοι ήταν ανταγωνιστικοί και διατήρησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του ντέρμπυ ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας μέχρι το τέλος.

            Θα μπορούσαμε να πούμε ότι παρά το καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων, το τελείωμα της αναμέτρησης δημιούργησε τις λεπτομέρειες για να φτάσουν στη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενες παρουσιάστηκαν δυναμικές στο δεύτερο δεκάλεπτο και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ισορρόπησαν το παιχνίδι έχοντας τις ευκαιρίες να πάρουν και το προβάδισμα.

            Ίσως έτσι η εξέλιξη να ήταν διαφορετική, ωστόσο η αναμενόμενη φθορά σε αποθέματα ενέργειας και η υπερφόρτωση με φάουλ, εμπόδισαν τα κορίτσια μας να διεκδικήσουν με περισσότερο πάθος τις πιθανότητές τους να φύγουν από το γήπεδο με το δίποντο, αφού η ομάδα του Χολαργού κατάφερε να σημειώσει τους πόντους που χρειαζόταν και να διατηρήσει το προβάδισμα, φτάνοντας στην τελική επικράτηση.

            Σε κάθε περίπτωση παρόλο που η ομάδα μας δεν ήταν πλήρης, τα κορίτσια που αγωνίστηκαν πίστεψαν στο θετικό αποτέλεσμα και πάλεψαν να φτάσουν σε αυτό.

            Με την αναμέτρηση του Χολαργού να αποτελεί πλέον παρελθόν, η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την επόμενη εβδομάδα τη Δόξα Βύρωνα.

 

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  18-7        2ο:  13-17     Ημίχρονο: 31-24

3ο:  11-11      4ο:  19-10     Τελικό: 61-45

 

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΞΑΡΛΗΣ): ΤΣΟΤΡΑ 6, ΧΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ 8(1), ΠΑΠΑΔΡΟΣΟΥ 12, ΚΑΒΑΣΙΛΑ, ΒΑΦΕΙΑΔΗ 13(2), ΚΑΒΒΑΔΙΑ 10(2), ΜΠΕΤΚΑ 4, ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΑΚΗ, ΝΙΝΝΗ, ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ 4, ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΥ 4, ΚΑΝΤΕΛΗ.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ): ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗ 5(1), ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑ 11, ΒΟΥΛΚΙΔΗ, ΛΑΝΤΖΑΝΑΚΗ 4, ΠΑΝΔΗ 3(1), ΓΑΛΑΝΗ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ 4, ΑΓΙΑΣΟΓΛΟΥ, ΤΖΙΟΒΑΡΑ 6, ΚΑΣΙΜΑΤΗ, ΜΥΡΙΟΥΝΗ 12, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.

 

Διαιτητές:

  1. ΖΑΓΟΥΡΗΣ Λ.
  2. ΜΑΚΡΗΣ Γ.