21 Απριλίου 2024

Μικρές αλλά ψυχάρες οι νεανίδες μας επικράτησαν των Μελισσίων στο Γέρακα.

Μικρές αλλά ψυχάρες οι νεανίδες μας επικράτησαν των Μελισσίων στο Γέρακα.

Νεανίδες Α’ ΕΣΚΑ

25η Αγωνιστική

Δευτέρα 13.3.2023

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:  48 – 46

.

.

Μικρές αλλά ψυχάρες οι νεανίδες μας επικράτησαν των Μελισσίων στο Γέρακα.

.

.

            Ντεμαράζ στην τελική ευθεία για τις νεανίδες μας, που πήραν πολύ σημαντική βαθμολογικά νίκη απέναντι στην ομάδα των Μελισσίων, που έχει κλειδώσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

            Η 13η Μάρτη δε φάνηκε να επηρεάζει αρνητικά τα κορίτσια μας, άλλωστε ο αριθμός ‘φοριέται’ με επιτυχία, αφού η ομάδα μας παρά τις δύο ‘πολύτιμες’ απουσίες στη σύνθεσή της έδειξε ολοκληρωτικά στοιχεία ομάδας που παλεύει καθαρά και διεκδικεί με πίστη και αξιώσεις την προσπάθειά της να φτάσει στο στόχο της.

            Απέναντι σε ένα δεμένο, αξιόμαχο και πάντα υπολογίσιμο σύνολο όπως των Μελισσίων, οι γερακίνες εμφάνισαν πλουραλισμό και καθαρό μυαλό επιθετικά, φτάνοντας με επιτυχία στη λύση του γόρδιου δεσμού.

            Οι νίκες όμως χαρακτηρίζονται μεγάλες και ουσιώδεις κυρίως από την αμυντική προσπάθεια.  Απόψε η αμυντική λειτουργία των νεανίδων μας αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο και την πηγή έμπνευσης δημιουργικά, για να φτάσει η ομάδα στη νίκη.

            Έχοντας το προβάδισμα από τη λήξη του ημιχρόνου και αποκτώντας τον έλεγχο της αναμέτρησης σε όλο το 2ο ημίχρονο λειτουργώντας αποτελεσματικά στην άμυνα κράτησαν τα ηνία μέχρι το τέλος αποφεύγοντας να μπουν σε μπελάδες της τελευταίας στιγμής.

            Με τη διαφορά να παραμένει μονοψήφια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το καθοριστικό εύστοχο τρίποντο στο τελευταίο λεπτό τη διεύρυνε στη μέγιστη κλειδώνοντας το αποτέλεσμα στο 48-41, αφήνοντας στις φιλοξενούμενες μικρά περιθώρια ανατροπής πέραν των 5 πόντων που σημειώθηκαν στο άδειασμα της κλεψύδρας.

            Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για έναν αγώνα αντάξιο της ποιότητάς τους.

            Τα λόγια κάποιες φορές αποδεικνύονται φτωχά για να εκφράσουν αυτό που ζήσαμε απόψε από αυτά τα κορίτσια που αποτελούν το ρόστερ του Κρόνου Γέρακα!!!

            Ίσως απλά και μόνο με μια λέξη: …’Ψυχάρες’

           

            Keep trying young ladies!

.          

.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  6-13        2ο:  21-13     Ημίχρονο: 27-26

3ο:  14-11      4ο:  7-9          Τελικό: 48-46

.

.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ): ΣΤΕΡΠΗ, ΓΑΛΑΝΗ 7, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 9(3), ΤΙΓΚΑ, ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ 3(1), ΚΑΣΙΜΑΤΗ 14(2), ΣΚΟΥΡΑ 6, ΜΕΛΑΓΙΕΣ 7(1) ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ): ΦΑΡΑΖΟΓΛΟΥ 4, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 2, ΜΕΣΙΝΙ 16(3), ΠΑΛΑΜΑΡΗ 7(1), ΖΩΝΤΗΡΟΥ, ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ 4, ΚΟΝΤΑΞΙΑΝ Π., ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΑΒΡΑ, ΚΟΝΤΑΞΙΑΝ Β., ΣΟΦΙΑΝΟΥ 6(2), ΒΕΛΕΝΤΖΑ 7(1).

.

Διαιτητές:

  1. ΔΡΑΚΟΣ
  2. ΚΟΚΚΟΣΗΣ