14 Απριλίου 2024

Εντός έδρας νίκη επί της Πεύκης για τις κυπελλούχες γυναίκες.

Εντός έδρας νίκη επί της Πεύκης για τις κυπελλούχες γυναίκες.

Γυναίκες Α’ ΕΣΚΑ  18η Αγωνιστική

Κυριακή 5.3.2023

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ:  68 – 54

.

.

Εντός έδρας νίκη επί της Πεύκης για τις κυπελλούχες γυναίκες.

.

.

            Μετά το διπλό στο Βύρωνα και το Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑ, οι κυπελλούχες γυναίκες επικράτησαν εντός έδρας της ομάδας της Πεύκης.

            Τα κορίτσια μας είχαν τη γνώση των φυλάκων να περιφρουρήσουν τον πρόσφατο τίτλο τους, αφήνοντας πίσω τις στιγμές πανηγυρισμού και ατενίζοντας ως επιβάλλεται την επόμενη μέρα.

            Δε θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί διαφορετικά υπό το ‘βαρύ’ κλίμα των πολύ πρόσφατων συμβάντων στα Τέμπη που άφησαν πίσω τους ανεξίτηλο στίγμα και οδύνη και σαφέστατα σε δεύτερη μοίρα τα αθλητικά δρώμενα.

            Όσο δύσκολο και να είναι η ζωή πρέπει να κοιτάει μπροστά, ακόμη κι όταν είναι αναγκασμένη να το κάνει μαζεύοντας τα κομμάτια της.

            Με αμφιλεγόμενα συναισθήματα, τα κορίτσια των δύο ομάδων προσπάθησαν σεμνά και κατάφεραν να διεξαχθεί μια ενδιαφέρουσα μέχρι το τέλος αναμέτρηση.

            Η ομάδα μας όρισε το τελικό αποτέλεσμα εξασφαλίζοντας την υπεροχή στην αρχή και στο φινάλε της, επιτρέποντας στις ενδιάμεσες περιόδους στην αντίπαλό της να παραμένει στο παιχνίδι διεκδικώντας τις δικές της πιθανότητες επιτυχίας.

            Ο Κρόνος έφτασε τις 14 νίκες στο πρωτάθλημα, 9 αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η Α’ Φάση του.   

.

.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  18-10     2ο:  22-23     Ημίχρονο: 40-33

3ο:  12-12      4ο:  16-9        Τελικό: 68-54

.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ – ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ): ΚΑΣΙΜΑΤΗ 5(1), ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑ 14(2), ΒΑΖΑΚΑ 2, ΛΑΝΤΖΑΝΑΚΗ 10(1), ΠΑΤΣΙΩΡΑ 5, ΓΑΛΑΝΗ, ΣΕΡΕΠΑ 8(2), ΑΓΙΑΣΟΓΛΟΥ, ΤΖΙΟΒΑΡΑ 22, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΥΡΙΟΥΝΗ 2.

ΠΕΥΚΗ (ΘΕΜΕΛΗΣ): ΣΕΛΟΥΛΗ Π. 9(1), ΚΟΥΓΙΑΝΟΥ, ΛΑΠΠΑ 4, ΤΣΙΑΚΜΑ, ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ 22(2), ΣΕΛΟΥΛΗ Ε. 10, ΓΛΥΝΟΥ, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΥ 9, ΠΕΤΡΑΚΗ.

.

Διαιτητές:

  1. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
  2. ΡΩΤΑΣ