18 Μαρτίου 2024

Εντός έδρας ήττα για τις νεανίδες, από τον Αγ. Ελευθέριο.

Εντός έδρας ήττα για τις νεανίδες, από τον Αγ. Ελευθέριο.

Νεανίδες Α’ ΕΣΚΑ

9η Αγωνιστική

Δευτέρα 28.11.2022

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – Μ.Ε.Λ.Α.Σ. ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ:  52 – 57

.

.

Εντός έδρας ήττα για τις νεανίδες, από τον Αγ. Ελευθέριο.

.

.

             Οι νεανίδες μας δε βρέθηκαν σε καλή βραδιά απέναντι στην ομάδα του Αγ. Ελευθερίου, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την 1η τους ήττα στην έδρα τους.

            Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση, αιφνιδιάστηκε από τις αντιπάλους της και δεν αντέδρασε έγκαιρα στο προβάδισμα των γηπεδούχων.

            Η διαφορά δεν ήταν αποτρεπτική για μια ομάδα που πιστεύει στις δυνατότητες και τις ικανότητες της, αρκεί να λειτουργήσει αρμονικά και συγκροτημένα στο σύνολο της.

            Δυστυχώς η αστάθεια και η αμυντική κυρίως δυσλειτουργία, επέτρεψε στις φιλοξενούμενες να εκμεταλλευτούν στο ακέραιο τις ευκαιρίες και να θέσουν τις βάσεις της νίκης στην 3η περίοδο.

            Οι γερακίνες άργησαν να συνέλθουν, καθώς το μεμονωμένο κυρίως ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο δεν ήταν αρκετό να ανατρέψει τα κακώς κείμενα του μεγαλύτερου διαστήματος του αγώνα, αφού ο πρότερος χρόνος αντίδρασης είχε παρέλθει ανεπιτυχώς.

            Από μια αναμέτρηση που η φιλοξενούμενη ομάδα φάνηκε να πιστεύει περισσότερο στη νίκη φτάνοντας δίκαια σ’ αυτή, μοναδικό κέρδος είναι η τελική διαφορά, που μπορεί να φανεί χρήσιμη στη συνέχεια. 

Και φυσικά μαθαίνουμε και προχωράμε.  Οι κακές στιγμές δεν είναι για να κρύβεσαι και να σκύβεις, αλλά για να τις αντιμετωπίζεις και να συνεχίζεις όρθιος!

.

.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  11-20     2ο:  16-17     Ημίχρονο: 27-37

3ο:  6-14        4ο:  19-6        Τελικό: 52-57

.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ – ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, ΣΤΕΡΠΗ, ΓΑΛΑΝΗ 9, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 5(1), ΤΙΓΚΑ, ΝΙΑΚΑΡΗ 2, ΚΑΣΙΜΑΤΗ 33(2), ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ 2, ΣΚΟΥΡΑ 1, ΚΩΤΣΙΛΑ.

ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: (ΓΟΥΝΑΡΑ): ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ, ΜΑΡΟΥΝΤΑ 11, ΝΤΙΜΤΣΑ, ΣΤΑΜΟΥΛΗ, ΚΑΤΣΩΤΗ 19(4), ΚΑΒΑΚΙΩΤΗ 21, ΣΙΓΑΛΟΥ 6(2), ΛΥΣΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ.

.

Διαιτητές:

  1. ΑΡΤΕΛΑΡΗΣ
  2. ΜΗΣΙΟΥΛΗΣ