19 Μαρτίου 2024

Δύο στα δύο στο Γέρακα οι κορασίδες με τη νίκη τους επί του Άρη Πετρούπολης.

Δύο στα δύο στο Γέρακα οι κορασίδες με τη νίκη τους επί του Άρη Πετρούπολης.

Δύο στα δύο στο Γέρακα οι κορασίδες με τη νίκη τους επί του Άρη Πετρούπολης.

.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ  4η Αγωνιστική

Σάββατο 31.10.2020

.

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ:  65 – 38

.

.

            Με το απόλυτο των νικών – βαθμών ολοκλήρωσαν τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις τους οι κορασίδες μας.

            Αυτή τη φορά επικράτησαν του Άρη Πετρούπολης, σε μια αναμέτρηση που είχε ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο ημίχρονο, δίνοντας έτσι τη μοναδική ευκαιρία στις μικρότερες του ρόστερ να βρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και να εμπλουτίσουν τις παραστάσεις τους.

            Για να φτάσουν εκεί, οι κορασίδες μας δούλεψαν από την αρχή με αποτελεσματικότητα στο παρκέ το επί πίνακι πλάνο, βγάζοντας ουσία και απλότητα στο παιχνίδι τους. 

            Η γρήγορη διαφορά απέβαλλε από νωρίς το άγχος από το παιχνίδι τους, οδηγώντας τις σε καθαρότερες επιλογές από των αντιπάλων τους.

            Με το νερό να έχει μπει στο αυλάκι, το πόδι απομακρύνθηκε από το γκάζι και στην εξίσωση μπήκε η συνολική ετοιμότητα του διαθέσιμου ρόστερ, το οποίο ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο κάλεσμα.

            Μην έχοντας κάτι περισσότερο αξιοσημείωτο από το αγωνιστικό Σαββατόβραδο της ομάδας μας, μοιραία το μυαλό ταλανίζεται από την περιρρέουσα του αθλητισμού ατμόσφαιρα.

            Ανεξίτηλα τα σημάδια των καιρών στην πάσχουσα κοινωνία μας, μεταφέροντας αλυσιδωτά τις πληγές της και στον Αθλητισμό, μικραίνοντας τον ορίζοντά του.  Λυπηρό το γεγονός να βλέπεις άδεια γήπεδα, φοβισμένο κόσμο, παιδιά που λιγοστεύουν και ομάδες με συρρικνωμένο έμψυχο δυναμικό με ελλιπή ρόστερ, να παλεύουν με εμπόδια όλο και υψηλότερα να διατηρήσουν ζωντανό το όραμα και το ιδεώδες του αθλητισμού, ίσως τη μοναδική σήμερα πηγή αξιών και ιδεών για έναν καλύτερο κόσμο!

            Τα λουκέτα δεν είναι ασφαλή για να σταματήσουν τη δίψα και η ελπίδα θα μένει για πάντα ζωντανή!

            Όταν και όποτε τα ξαναπούμε…

.

.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  12-6        2ο:  25-9        Ημίχρονο: 37-15

3ο:  13-8        4ο:  15-15     Τελικό: 65-38

 

Κρόνος Γέρακα (Κόμης): Βουγιούκα Κ., Γαλανοπούλου, Μελάγιες, Παναγοπούλου, Κυριακάκη, Παπαδοπούλου, Κουλούρη, Μαλεφάκη, Κασιμάτη, Σπυρίδωνος, Αθανασίου, Σάμιτα.

Άρης Πετρούπολης (Ματζάκος – Μπαμπαλίκης): Καπάνταη, Μπαμπαλίκη, Ζούμα, Κουτσούκη, Μιλένκοβιτς, Μπουχλή Α., Μπουχλή Ε., Νούλη.

.

Στιγμές από την αναμέτρηση:

 

DSC_4931  DSC_4930  DSC_4867