03 Μαΐου 2024

Έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό οι νεανίδες στο Κοντόπευκο.

Έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό οι νεανίδες στο Κοντόπευκο.

Νεανίδες Α’ ΕΣΚΑ  12η Αγωνιστική

Δευτέρα 31.01.2022

 

ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  56-53

.

.

Έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό οι νεανίδες στο Κοντόπευκο.

.

.

           

           Οι νεανίδες μας έχασαν τεράστια ευκαιρία να αποδράσουν με το δίποντο από το Κοντόπευκο.

           Δυνατό το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες και μοιρασμένο σχεδόν στα ίσια, αφού η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο υπεροχής.

           Ισορροπημένο το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τους δύο αντιπάλους να μετρούν τις δυνάμεις τους στα πρώτα της λεπτά. 

           Οι γηπεδούχες ανέβασαν βαθμιαία ρυθμό και αποτελεσματικότητα και έφτασαν σε διαφορά 10 πόντων κυρίως εκμεταλλευόμενες λανθασμένες αμυντικά στιγμές των φιλοξενούμενων.  Η άμεση απάντηση της ομάδας μας είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση της διαφοράς στους 4.

           Η Αγ. Παρασκευή επανέκαμψε εκμεταλλευόμενη παρόμοιες με τις προηγούμενες στιγμές φτάνοντας στους 14 τη δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά της αναμέτρησης.

           Η ομάδα μας, έχοντας τις δυνατότητες, κατάφερε να αντιδράσει και πάλι και με σεμιναριακά ασφυκτική άμυνα ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά οριοθετώντας την αντεπίθεσή της.  Ροκανίζοντας συνεχώς τη διαφορά έφτασε στην ολική επαναφορά περνώντας μπροστά με 4.

          Έχοντας διαμορφώσει τις συνθήκες της διαφαινόμενης επικράτησης και με το χρόνο να λειτουργεί υπέρ τους, τα κορίτσια μας αντιμετώπισαν επιθετικά περισσότερο παρορμητικά παρά ώριμα το υπέρ τους momentum, με αποτέλεσμα να μη φτάσουν σε διασφάλιση του αποτελέσματος.

          Οι γηπεδούχες παίρνοντας δύναμη από τις ελπίδες που διαφαίνονταν, άντεξαν στα 3 τελευταία λεπτά και με ουσία έναντι παρορμητισμού πήραν τα τελευταία ηνία φτάνοντας τελικά στη νίκη.

          Η εκτός έδρας ήττα έναντι ενός υπολογίσιμου και δυνατού αντιπάλου θεωρείται φυσιολογικό ενδεχόμενο, ωστόσο τα σημεία και ο τρόπος που την καθόρισαν δεν μπορεί παρά να αφήσουν αρκετή αίσθηση πικρίας, καθώς τα κορίτσια μας με την απόδοση και την υπεροχή τους στο β’ ημίχρονο, αδίκησαν τον εαυτό τους από το τελικό αποτέλεσμα.      

 

            ———————————————————————-

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  14-9        2ο:  20-14     Ημίχρονο: 34-23

3ο:  11-13      4ο:  11-17     Τελικό: 56-53

 

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΧΑΤΗΡΑΣ – ΤΣΙΚΟΣ): ΠΕΝΕΛΗ 20, ΧΑΤΗΡΑ 8, ΚΕΝΤΡΟΥ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 8, ΜΗΤΣΗ 3(1), ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 4, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΝΙΣΤΡΑ, ΚΑΚΟΣΟΥΡΗ 13(1), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ): ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗ 14(2), ΠΑΤΡΙΝΟΥ Π., ΓΑΛΑΝΗ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΜΙΤΑ, ΦΛΩΡΑΤΟΥ 4, ΣΚΟΥΡΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΗ 2, ΚΑΣΙΜΑΤΗ 4, ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 29(2), ΠΑΤΡΙΝΟΥ Μ.

 

Διαιτητές:

  1. ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ
  2. ΜΑΪΤΟΥ