14 Ιουλίου 2021

Οι νεανίδες μας δεν τα κατάφεραν να επικρατήσουν των Μελισσίων.

Οι νεανίδες μας δεν τα κατάφεραν να επικρατήσουν των Μελισσίων.

Οι νεανίδες μας δεν τα κατάφεραν να επικρατήσουν των Μελισσίων.

.

.

Α’ ΕΣΚΑ ΝΕΑΝΙΔΏΝ

Α’ Γύρος – 3η Αγωνιστική

Δευτέρα 26.10.2020

.

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 55-63

.

.

 

            Τρίτωσε το κακό για τις νεανίδες μας, αφού δεν κατάφεραν να επιβληθούν της ομάδας των Μελισσίων το βράδυ της 3ης αγωνιστικής στο κλειστό του Γέρακα.

            Η άμεση ανατροπή του 0-5 στο αρχικό προβάδισμα των φιλοξενούμενων και η υπεροχή τους στο πρώτο δεκάλεπτο, δε στάθηκαν αρκετά για να δώσουν ώθηση στα κορίτσια μας για καλύτερη συνέχεια.

            Η ‘επιστροφή’ των φιλοξενούμενων στο δεύτερο δεκάλεπτο καρποφόρησε και συντέλεσε στην επίτευξη της απόλυτης ισορροπίας των δύο ομάδων σε απόδοση και πόντους στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

            Με τις εναλλαγές στο προβάδισμα να διαδέχονται η μία την άλλη κύλησε το τρίτο μέρος της αναμέτρησης, ανεβάζοντας την αγωνία και  καθιστώντας αδύνατη την πρόβλεψη του τελικού νικητή της συνάντησης σε εκείνο το χρονικό σημείο.

            Κάνοντας την ύστατη φιλότιμη προσπάθεια τα κορίτσια μας επιδίωξαν να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο, χωρίς ωστόσο να επιδείξουν την ίδια φρεσκάδα και διάρκεια με τις αντιπάλους τους, που ανεβάζοντας στροφές έφτασαν στο θετικό γι’ αυτές αποτέλεσμα.

            Την επόμενη αγωνιστική οι νεανίδες μας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα του Ε.Φ.Α.Ο. Ζωγράφου, επιδιώκοντας με περισσότερο πάθος, βάθος και αυτοπεποίθηση να φτάσουν στο πρώτο τους δίποντο.

 

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 19-12      2ο: 6-13         Ημίχρονο: 25-25

3ο: 16-17      4ο: 14-21      Τελικό: 55-63

 

 

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Κασιμάτη Α.): Ιωσήφ, Κυρίδη Α., Μιχαλοπούλου-Πινέιρο, Σπυρίδωνος, Κυρίδη Ν., Παπαδοπούλου, Ανδρονικίδη, Μαλεφάκη, Κασιμάτη Β., Παρθενίου, Φλωράτου.

Μελίσσια (Καλογερόπουλος – Μωραΐτης): Βόσσου, Ανδρικοπούλου, Φαράζογλου, Μαρκουλάκου Η., Κωνσταντινίδου, Μαρκουλάκου Σ., Παναγιωτίδη, Χαντζοπούλου.

 

Διαιτητές: 1. ΔΕΛΔΗΜΟΣ

               2. ΔΑΛΕΚΟΣ