25 Σεπτεμβρίου 2022

Οι νεανίδες δεν κατάφεραν να επιβληθούν των πράσινων στο Γέρακα.

Οι νεανίδες δεν κατάφεραν να επιβληθούν των πράσινων στο Γέρακα.

Νεανίδες Α’ ΕΣΚΑ  7η Αγωνιστική

Δευτέρα 22.11.2021

 

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ:  56 – 75

.

.

Οι νεανίδες δεν κατάφεραν να επιβληθούν των πράσινων στο Γέρακα.

.

.

            Πιο δύσκολο το έργο των νεανίδων μας αυτή τη φορά απέναντι στην πιο πλήρη ομάδα του Παναθηναϊκού.

            Τα κορίτσια μας ήταν μαχητικά απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο του πρωταθλήματος και έδειξαν τις δυνατότητές τους στο πρώτο δεκάλεπτο, διατηρώντας τις ισορροπίες που υπόσχονταν τη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος στη συνέχεια.

            Οι φιλοξενούμενες βρήκαν τρόπους στα δύο επόμενα δεκάλεπτα να κάμψουν την άμυνα των γηπεδούχων και παράλληλα να αντέξουν στα μετόπισθεν.  Παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, διατάραξαν τις πρότεινες ισορροπίες χτίζοντας σκορ εξασφάλισης νίκης.

            Οι νεανίδες μας έχοντας αποδείξει ότι είναι μια ομάδα με ισχυρό χαρακτήρα που δεν τα παρατάει, δεν το έβαλαν κάτω αποδεχόμενες τη ροή του αγώνα και παρέμειναν ανταγωνιστικές και προσηλωμένες στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης, διατηρώντας τις φιλοξενούμενες σε εγρήγορση.

            Η υπεροχή τους στο φινάλε διαμόρφωσε την τελική εικόνα της αναμέτρησης, από την οποία οι φιλοξενούμενες πήραν δίκαια τους 2 βαθμούς εκμεταλλευόμενες λεπτομέρειες και momentum.

            Μπράβο και στις δύο ομάδες που κατάφεραν με την ποιότητά τους να αποδώσουν όμορφο μπάσκετ, συγκεντρώνοντας ως είθισται το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού σε ένα κατά τα άλλα βροχερό βράδυ Δευτέρας.

            Το γυναικείο μπάσκετ χρειάζεται κοντά του τον κόσμο που ‘ξέρει’ να το εκτιμάει.  Άλλωστε αυτή είναι και η επιβράβευση του έργου των προπονητών και των αθλητριών.

Η δική μας περηφάνια είναι να βλέπουμε τα παιδιά μας υγιή στα γήπεδα και να τα στηρίζουμε στο δρόμο που επιλέγουν τα ίδια να ακολουθήσουν.

           

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  17-17     2ο:  13-24     Ημίχρονο: 30-41

3ο:  9-19        4ο:  17-15     Τελικό: 56-75

 

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ): ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗ 19(3), ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΚΗ, ΒΟΥΛΚΙΔΗ, ΓΑΛΑΝΗ 5, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΜΙΤΑ 4, ΦΛΩΡΑΤΟΥ 4, ΣΚΟΥΡΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΚΑΣΙΜΑΤΗ 6, ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 18(1), ΠΑΤΡΙΝΟΥ Μ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ Γ. – ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ Ι.): ΖΙΑΚΑ 17(1), ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΟΥ Β. 4, ΜΕΛΕΤΗ 8, ΙΩΑΝΝΟΥ Μ. 4, ΦΕΡΑΚΗ 11, ΣΠΕΝΤΖΟΥ 4, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ Θ. 2, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ Α. 2, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 4, ΠΑΛΑΣΚΑ 19(2), ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ.

 

Διαιτητές:

  1. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
  2. ΜΑΡΙΝΟΣ