30 Νοεμβρίου 2022

Οι κορασίδες μας έχασαν στα σημεία από τις πράσινες στο ντέρμπυ της αγωνιστικής.

Οι κορασίδες μας έχασαν στα σημεία από τις πράσινες στο ντέρμπυ της αγωνιστικής.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ  7η Αγωνιστική

Σάββατο 20.11.2021

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  55 – 50

.

.

Οι κορασίδες μας έχασαν στα σημεία από τις πράσινες στο ντέρμπυ της αγωνιστικής.

.

.

            Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν το ντέρμπυ της 7ης αγωνιστικής στο Π. Γιαννακόπουλος με την ομάδα του Παναθηναϊκού να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα.

            Η ομάδα μας κατάφερε να ισορροπήσει το αρχικό 8-0 των γηπεδούχων, εμφανίζοντας τα πρώτα στοιχεία του ντέρμπυ και τις δυο ομάδες να παλεύουν στη συνέχεια για το προβάδισμα, κλείνοντας το ημίχρονο με τη διαφορά που έμελλε να είναι και η τελική της αναμέτρησης.

            Στο δεύτερο μισό, οι ομάδες μοιράστηκαν απόλυτα την υπεροχή και τους πόντους από ένα δεκάλεπτο.

            Αρχικά οι γηπεδούχες διεύρυναν τη διαφορά, ωστόσο οι γερακίνες μας έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν στο τελευταίο μέρος να επιστρέψουν από το -17.  Η αναμενόμενη κόπωση και η φθορά των φάουλ δεν επέτρεψε στην ομάδα μας παρά τη συγκλονιστική της προσπάθεια να διεκδικήσει την ολική ανατροπή στον υπολειπόμενο χρόνο.

            Σε ένα ντέρμπυ υπάρχει ένας νικητής, ωστόσο το πάθος των κοριτσιών μας, η πίστη για τη νίκη και ο τρόπος που αγωνίστηκαν όντας σε κομβικό σημείο με την πλάτη στον τοίχο, κέρδισε πανάξια τις εντυπώσεις και μας άφησε βαθιά ικανοποιημένους για την ποιότητα αυτού του ρόστερ και το τσαγανό που διαθέτει.

            Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την αποψινή σας εμφάνιση.

            Μπορεί να χάθηκε ένας πόντος, κερδίσατε όμως πολλά περισσότερα!

                       

           

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  14-11     2ο:  17-15     Ημίχρονο: 31-26

3ο:  18-10      4ο:  6-14        Τελικό: 55-50

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ Γ. – ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ Ι.): ΜΑΝΤΖΙΩΡΗ, ΦΕΛΟΥΡΗ 10, ΜΠΑΤΣΙΟΥ 15, ΚΑΜΠΑΚΑ 2, ΚΕΦΑΛΑ 4, ΣΠΕΝΤΖΟΥ 9(1), ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ 11(1), ΣΩΦΡΟΝΑ, ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 2, ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 2, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ): ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΚΗ 2, ΣΚΟΥΡΑ, ΓΑΛΑΝΗ 12, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 11(2), ΠΑΤΡΙΝΟΥ Π. 2, ΣΑΜΙΤΑ 2, ΚΟΥΛΟΥΡΗ 2, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1, ΚΑΣΙΜΑΤΗ 15(1), ΜΕΛΑΓΙΕΣ 3, ΣΠΑΝΟΥ.

Διαιτητές:

  1. ΣΠΥΡΛΙΔΑΚΗΣ
  2. ΚΑΨΙΩΧΑΣ