30 Νοεμβρίου 2022

Οι γυναίκες ξεπέρασαν το εμπόδιο του Χολαργού στο Γέρακα στο ντέρμπυ της αγωνιστικής.

Οι γυναίκες ξεπέρασαν το εμπόδιο του Χολαργού στο Γέρακα στο ντέρμπυ της αγωνιστικής.

Γυναίκες Α’ ΕΣΚΑ  6η Αγωνιστική

Κυριακή 13.11.2022

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ:  52 – 45

.

.

Οι γυναίκες ξεπέρασαν το εμπόδιο του Χολαργού στο Γέρακα στο ντέρμπυ της αγωνιστικής.

.

.

            Η ομάδα του Γέρακα εμφανώς καλύτερη των αντιπάλων της, αιφνιδίασε από την αρχή τις φιλοξενούμενες θέτοντας τις βάσεις για μια απροβλημάτιστη βραδιά.

            Ο Άρης Χολαργού αντέδρασε στη 2η περίοδο, μικραίνοντας κατά 5 μονάδες την απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες.

            Το +12 του ημιχρόνου δεν αποτέλεσε αιτία αλλαγής των ισορροπιών.  Ο τραυματισμός όμως αθλήτριας των γηπεδούχων με σημαντική συμβολή μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή, επηρέασε όπως ήταν αναμενόμενο τη συγκέντρωση των γερακίνων, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενες μειώνοντας ακόμη 5 πόντους και την 3η περίοδο να κλείνει στο +7.

            Η αναμέτρηση απέκτησε αναμενόμενα το χαρακτήρα του ντέρμπυ στην τελευταία περίοδο, με τις δύο ομάδες να καταβάλλουν ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε οι μεν γηπεδούχες να σιγουρέψουν τη νίκη και οι φιλοξενούμενες για την ανατροπή.

            Η ισορροπία του δεκαλέπτου δεν άλλαξε τελικά τη μοίρα της αναμέτρησης, όπου οι γηπεδούχες φτάνοντας στην πηγή ήπιαν γλυκόπικρο νερό, αφού είχαν για 40 λεπτά τον έλεγχο και το προβάδισμα, ακόμη κι αν η επικράτηση ήρθε λίγο πιο δύσκολα απ’ ότι διαφαινόταν στην αρχή, καθώς ο απρόσμενος τραυματισμός επισκίασε τη χαρά της νίκης.

            Όπως κι αν έχει, η νίκη αυτή αφιερώνεται στην Άγη μας και της ευχόμαστε η άτυχη στιγμή της να μην εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό και να επανέλθει γρήγορα κοντά μας.

            Συγχαρητήρια σε όλο το team της ομάδας μας, που φτάνοντας στο 6 στα 6 πιστοποίησε ξανά την καλή αγωνιστική του κατάσταση και τις δυνατότητές του.

.

.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  22-5        2ο:  8-13        Ημίχρονο: 30-18

3ο:  13-18      4ο:  9-9          Τελικό: 52-45

.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ – ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ): ΚΑΣΙΜΑΤΗ 2, ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑ 4, ΠΑΠΑΔΡΟΣΟΥ 9(1), ΛΑΝΤΖΑΝΑΚΗ 3(1), ΓΑΛΑΝΗ, ΣΕΡΕΠΑ 16(1), ΑΓΙΑΣΟΓΛΟΥ, ΤΖΙΟΒΑΡΑ 3, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 13, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΜΥΡΙΟΥΝΗ 2.

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ): ΝΙΝΝΗ 10, ΘΩΜΑΪΔΟΥ 8, ΣΑΒΒΙΔΟΥ, ΤΣΟΤΡΑ 6, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΚΑΛΥΜΙΟΝΑΡΗ 12, ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΟΥ 4, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 3(1), ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΝΤΕΛΗ 2.

.

Διαιτητές:

  1. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
  2. ΜΑΚΡΗΣ