28 Μαΐου 2023

Οι Άνδρες των μεταμορφώσεων και των ανατροπών, μετέτρεψαν τη …δύσκολη αρχή με τη Γκράβα σε ένα εκρηκτικό φινάλε.

Οι Άνδρες των μεταμορφώσεων και των ανατροπών, μετέτρεψαν τη …δύσκολη αρχή με τη Γκράβα σε ένα εκρηκτικό φινάλε.

Άνδρες Γ’ ΕΣΚΑ

Β’ Φάση Ανόδου 5η Αγωνιστική

Παρασκευή 12.5.2023

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: 72-59

.

Οι Άνδρες των μεταμορφώσεων και των ανατροπών, μετέτρεψαν τη …δύσκολη αρχή με τη Γκράβα σε ένα εκρηκτικό φινάλε.

.

       Η ομάδα που έχει δώσει …άλλο νόημα στα βράδια Παρασκευής, έδωσε και πάλι μια παράσταση από αυτές που έχει συνηθίσει να μας προσφέρει τη φετινή σεζόν.

       Κάποιος που δεν είχε την τύχη να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, με τη γλώσσα των αριθμών και μόνο θα έλεγε ότι οι ομάδες πρακτικά μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο.

       Η ομάδα της Γκράβας λειτουργώντας άψογα κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό χάρη και στην απαράμιλλη ευστοχία της, αφού τελείωνε επιτυχώς σχεδόν κάθε επίθεση της 1ης περιόδου.  Η ώθηση αυτή παρέμεινε ενεργή και αποδοτική μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου.

       Στο Γέρακα, γνωρίζοντας πώς λειτουργεί και πώς μπορεί να αφυπνιστεί αυτή η ομάδα, υπήρχε διάχυτη η βεβαιότητα ότι η εικόνα του 2ου μισού θα ήταν διαφορετική, θέτοντας σε ισχύ τον άγραφο νόμο που ‘συμβαίνει’ να μην πηγαίνουν όλα καλά μόνο για μία ομάδα σε όλη τη διάρκεια μιας αναμέτρησης.

       Ο ήχος του κλείστρου δεν ακούστηκε, το κουμπί όμως είχε πατηθεί και χρειάστηκαν μόλις 10 λεπτά για τα γεράκια για να εκμηδενιστεί η μέγιστη διαφορά των -15 με ένα ξέσπασμα 30-8.

       Με τις ισορροπίες να έχουν αλλάξει, την ψυχολογία και την ευστοχία των γηπεδούχων να εκτοξεύεται και την τύχη να εγκαταλείπει τις προσπάθειες αντίδρασης των φιλοξενούμενων, θα χρειαζόταν ηλεκτροσόκ αυτοκτονίας για να χαθεί το παιχνίδι από τους γηπεδούχους.

       Άριστο το διαιτητικό δίδυμο, λειτούργησε αποτελεσματικά ως ομάδα χωρίς να χάσει στιγμή τον έλεγχο της αναμέτρησης.  Έχοντας βιώσει υπερβολικά αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ‘σημεία και τέρατα’ σε αναμετρήσεις ανδρικών και γυναικείων πρωταθλημάτων, όπου ο έλεγχος είχε χαθεί, ακόμη και η αυτονόητα άψογη απόδοση πρέπει να επιβραβεύεται και να αναγνωρίζεται!

       Όσο για τον κόσμο μας, τι να πει κανείς αν δεν το ζήσει!  Ο Κρόνος έχει κερδίσει το στοίχημα να έχει τη νεολαία και τις οικογένειες στο γήπεδο, οι ομάδες του αποζημιώνουν και ενθουσιάζουν τον κόσμο παίζοντας όμορφο μπάσκετ και ο κόσμος δίνει με την καρδιά του τον παλμό που εξιτάρει τις προσπάθειες των αθλητών.

       Στον Κρόνο εκτιμούμε και ζούμε ξεχωριστά την κάθε στιγμή γιατί

Ο Αθλητισμός είναι υγεία

Ο Αθλητισμός είναι παιδεία

Ο Αθλητισμός είναι γιορτή

Η περηφάνια μας για όσα χτίζουμε όλοι μαζί στην πόλη μας και στην ομάδα μας, κάνει το όνειρο μας να συνεχίζεται!!!

.

Τα δεκάλεπτα

1: 10-21  2: 16-19  Ημίχρονο: 26-40

3: 30-8     4: 16-11  Τελικό: 72-59    

.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Ψαράκης – Φραγκούλης): Εμίρης 2, Ξουρίδας , Λυράκης 11(1), Γκίνης, Κόρμπος 22(1), Χάλκος Γ., Κωτσίλας 2, Γιαννόπουλος 25(7), Παναγόπουλος 2, Κοτσώνης 7, Ντουρούπης, Δρακάς 1.

ΓΚΡΑΒΑ (Γκιόκα – Λιαροκάπη): Καϋμενάκης 1, Παπαδόπουλος 16(3), Καλογήρου 2, Δημητρακόπουλος 4, Κάτρης Ε. 2, Πελέκης 7, Κάτρης Δ., Πετεινάκης, Ντίνος 9(1), Θεοχαράκης 6, Μπαμπατσιάς 8(2), Χασάπης 4.

.

Διαιτητές:

  1. ΚΑΨΙΩΧΑΣ
  2. ΜΠΟΝ