24 Σεπτεμβρίου 2023

Οι Άνδρες επικρατώντας της Σαρωνίδας εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑ.

Οι Άνδρες επικρατώντας της Σαρωνίδας εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑ.

Άνδρες Γ’ ΕΣΚΑ

Β’ Φάση Ανόδου 7η Αγωνιστική

Παρασκευή 26.5.2023

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ: 58-54

.

Οι Άνδρες επικρατώντας της Σαρωνίδας εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑ.

.

       Η ομάδα των Ανδρών παίρνοντας νικηφόρο αποτέλεσμα επί της πρωτοπόρου και διαφαινόμενης πρωταθλήτριας ομάδας της Σαρωνίδος, κατάφερε να εξασφαλίσει και με τη βούλα την άνοδό της στη Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ, με την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ομάδα του Αγ. Ιερόθεου να μετατρέπεται σε διαδικαστικού χαρακτήρα.

       Ένα οδοιπορικό γεμάτο όμορφες στιγμές, αμείωτο σασπένς, με πάθος και πλούσιο θέαμα οδεύει προς τη λήξη του με αίσιο τέλος για τα γεράκια.

       Ο στόχος που σχεδιάστηκε για τη φετινή σεζόν με σαφές και ξεκάθαρο πλάνο, αρκετή και ποιοτική δουλειά εντός και εκτός παρκέ, έδωσε με το καλημέρα το στίγμα του, από τις πρώτες εμφανίσεις για το θεσμό του κυπέλλου.

       Ένα πλάνο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ομάδας, που αγκαλιάστηκε με θέρμη και ενθουσιασμό από όλους όσους πλαισιώνουν τις προσπάθειες του συλλόγου.

       Το καράβι παρέμεινε στη ρότα του για 9 γεμάτους μήνες, γιατί όλοι όσοι συμμετείχαν στη δύσκολη και αρκετές φορές αντίξοη προσπάθεια, έδειξαν χαρακτήρα, αθλητική προσωπικότητα, έβαλαν πλάτη και απέκτησαν το ισχυρότερο συστατικό της επιτυχίας ενός συνόλου: χημεία, δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες για να γευτεί καρπούς η αμέτρητων ωρών ποιοτική δουλειά των Μπάμπη Ψαράκη και Πάνου Φραγκούλη, καθώς και των υπόλοιπων στελεχών του συνόλου.

       Πολλές φορές κάπου στην πορεία μιας προσπάθειας είτε χάνεται η χημεία ή ο προσανατολισμός, ίσως και από αστάθμητους παράγοντες απωλειών, με κόστος να χαθεί ο αρχικός στόχος και να μην ολοκληρωθεί το πλάνο.

       Οι Άνδρες φέτος είχαν άστρο.  Γιατί και εμπόδια υπήρξαν και αγωνιστικές απώλειες υπήρξαν και απρόσμενα αποτελέσματα και αστάθμητοι παράγοντες.

       Ένα πράγμα δεν επετράπη να χαθεί.  Η χημεία.  Αυτή που χτίζεται εσωτερικά και εξωτερικά.

       Σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος της χημείας του συνόλου ήταν η καθολική και γεμάτη ενθουσιασμό και πίστη στήριξη του κόσμου που δεν άφησε καμία στιγμή του οδοιπορικού δίχως να ενισχύσει με πάθος τις προσπάθειες ενός ρόστερ που με τη σειρά του ανταπέδιδε στον κόσμο όμορφο και ποιοτικό μπάσκετ, που συναρπάζει το θεατή, γεμίζει τα γήπεδα, δημιουργεί όραμα στα νέα παιδιά και προσελκύει τις οικογένειες στον αθλητισμό.

       Οι Άνδρες φέτος έδειξαν το δρόμο.  Ένα δρόμο που βρήκε άξιους συμπαραστάτες, αφού εξίσου επιτυχημένη πορεία είχε η ομάδα των Εφήβων που έφτασε στο κατώφλι της ανόδου, των Παίδων, που ανέβηκε κατηγορία, αλλά και αξιόλογη πορεία των παμπαίδων U14.

       Ευχαριστούμε όλους τους συμπαραστάτες της προσπάθειας που καταβάλλουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας.

       Ο Κρόνος Γέρακα συνεχίζει να γράφει την ιστορία του, συμπληρώνοντας σελίδες γεμάτες προκλήσεις, τις οποίες φιλοδοξεί να αντιμετωπίζει.

       Η περηφάνια μας για όσα χτίζουμε όλοι μαζί στην πόλη μας και στην ομάδα μας, κάνει το όνειρο μας να συνεχίζεται!!!