30 Νοεμβρίου 2022

Νεανίδες δυνατές, μαχητικές και πάντα σταθερή αξία!

Νεανίδες δυνατές, μαχητικές και πάντα σταθερή αξία!

Νεανίδες Α’ ΕΣΚΑ 

Φινάλε Αγωνιστικής περιόδου 2021-2022

4η Θέση.

.

Νεανίδες δυνατές, μαχητικές και πάντα σταθερή αξία!

.

.

            Η ομάδα των νεανίδων μας ήταν η πρώτη που άφησε πίσω της την αγωνιστική δράση της φετινής σεζόν ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις της για τη φάση των Play Off στις 17/3/22.

            Μια σεζόν που δεν παρέκλινε από την ιδιομορφία αυτής της ηλικιακής κατηγορίας, αντίθετα νέοι -συνήθεις πια- αστάθμητοι παράγοντες, καθώς και λιγότερες ομάδες (αφού ιστορικοί σύλλογοι δεν κατάφεραν να συγκροτήσουν ρόστερ νεανίδων) πρόσθεσαν το δικό τους στίγμα στη διοργάνωση.

            Ο Κρόνος Γέρακα συμμετείχε στο φετινό οδοιπορικό του πρωταθλήματος νεανίδων Α’ κατηγορίας, διαθέτοντας το πιο νεανικό ρόστερ της κατηγορίας με μόλις 3 νεανίδες, από την Α’ φάση.

            Νεανικό μεν ρόστερ, αλλά με καλή χημεία, διάθεση και ταλέντο, κατάφερε σαν ομάδα να συνδυάσει πολλά θετικά στοιχεία και να πετύχει 6 νίκες στην Α’ Φάση, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο 2ο όμιλο και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα play off πρωταθλητή.

            Στη φάση των play off πραγματοποιώντας αξιοσημείωτες εμφανίσεις κατέγραψε ακόμη 3 νίκες, εξασφαλίζοντας μια αγωνιστική πριν το φινάλε την 4η θέση, την οποία τελικά κατέλαβε στο πρωτάθλημα.

            Ο Κρόνος Γέρακα παρά τον ‘κόντρα άνεμο’ και τις αντικειμενικές δυσκολίες πιστοποίησε και φέτος ότι αποτελεί μια σταθερή δύναμη στο αναπτυξιακό μπάσκετ, καταφέρνοντας να βρίσκεται από το 2014 σχεδόν αδιάλειπτα στην τετράδα των πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας Νεανίδων της μεγαλύτερης ένωσης της χώρας (με εξαίρεση τη σεζόν 2016-17 και τη σεζόν 2020-2021 λόγω του lockdown).

            Παρά το ελαφρυντικό που συνοδεύει πάντα αυτό το ηλικιακό τμήμα, τα κορίτσια που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια έκαναν και πάλι την υπέρβασή τους, πραγματοποιώντας μια πορεία που μόνο θετική και ευχάριστη μπορεί να χαρακτηριστεί.

            Δικαιωμένοι από τα αποτελέσματα της σκληρής προσπάθειας όλου του team, ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία στους εκπαιδευτικούς πλέον στόχους των Νεανίδων της καρδιάς μας και μελλοντικών Γυναικών της καρδιάς μας!

           

            Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια μας για το λιθαράκι που έβαλαν όλες μαζί με την απόδοσή τους στην πορεία της φετινής διοργάνωσης και κάθε μία ξεχωριστά (ηλικιακά και αλφαβητικά):

 

Βουλκίδη Κωνσταντίνα

Φλωράτου Αγγελένα

Χατζηνικολή Ειρήνη

Σπυρίδωνος Αγγελική

Κασιμάτη Βασιλική

Κουλούρη Μελίνα

Παναγοπούλου Βασιλική

Πατρινού Μαρία

Πατρινού Πηνελόπη

Σταθοπούλου Τζην

Γαλάνη Εμμέλεια

Σκούρα Φωτεινή

Κυβερνητάκη Αναστασία

Κυριακάκη Μαρία

Σάμιτα Θεοδώρα

Μελάγιες Δήμητρα

 

          Καλή φώτιση και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα δώσουν φέτος το δικό τους αγώνα για μια θέση στο ‘μορφωτικό ήλιο’, με την ευχή να δικαιωθούν οι προσπάθειές τους και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους.

 

                               Άλλωστε μέσα από τα όνειρα των παιδιών, στον Κρόνο Γέρακα

                                          ………….Το όνειρο συνεχίζεται!!!