13 Ιουλίου 2021

Με εκτός έδρας νίκη στα Μελίσσια τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι κορασίδες.

Με εκτός έδρας νίκη στα Μελίσσια τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι κορασίδες.

Με εκτός έδρας νίκη στα Μελίσσια τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι κορασίδες.

.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ  2η Αγωνιστική

Νοκ άουτ Φάση Επανεκκίνησης

Σάββατο 19.6.2021

.

.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  38 – 43

.

.

            Σύντομο το οδοιπορικό της επανεκκίνησης για τις κορασίδες μας, ανάλογο των συνθηκών και των ιδιαιτεροτήτων που κλήθηκαν οι ομάδες να αντιμετωπίσουν.

            Ιδιαιτερότητες και αντιξοότητες θα λέγαμε, μιας και 7 σχεδόν μήνες απουσίας όχι μόνο από ενεργό δράση, αλλά και από κάθε αθλητική (όπως τη γνωρίζουμε και την εννοούμε) δραστηριότητα, δε θα μπορούσαν ποτέ και σε καμία λογική να αναπληρωθούν από 3 και μετά βίας εβδομάδες προετοιμασίας.

            Και προετοιμασίας πάνω σε άλλη βάση και με …διαφορετικά ρόστερ.

            Anyway, το ρίσκο της συμμετοχής πάρθηκε για τις μισές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή την …express φάση της διοργάνωσης.

Ο γνώμονας της δικής μας απόφασης εστιάστηκε σε ένα και μόνο σκεπτικό!  Να δοθεί η ευκαιρία στις αθλήτριες μας να ξανανιώσουν αθλήτριες και να αγωνιστούν εφόσον οι ίδιες άλλωστε το επιθυμούσαν.

            Τα κορίτσια μας, πήραν το τελευταίο για φέτος ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας εκτός έδρας της ομάδας των Μελισσίων, αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τη διαφορά από την 1η αναμέτρηση, αποχαιρετώντας έτσι τη διοργάνωση.

            Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την προσπάθειά τους, αλλά και στα κορίτσια όλων των υπολοίπων ομάδων που προσπαθούν να βρούν και πάλι τα πατήματά τους ως αθλήτριες!

           

 

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  8-10        2ο:  12-7        Ημίχρονο: 20-17

3ο:  9-20        4ο:  9-6          Τελικό: 38-43

 

 

Μελίσσια (Μωραΐτης): Βόσσου 15 (1), Φαράζογλου, Κωνσταντινίδου, Παλαμάρη 3, Χαντζοπούλου 11 (1), Κονταξιάν Π., Τουρλίδα 2, Δριβάκου 2, Ζάβρα 5, Κονταξιάν Β.

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος): Πατρινού Μ., Γαλανοπούλου 2, Γαλάνη 5, Παναγοπούλου, Κυριακάκη, Κουλούρη 4, Μαλεφάκη 8, Κασιμάτη 12, Σπυρίδωνος 10, Σάμιτα 2, Παρτινού Π.