27 Νοεμβρίου 2021

Λήξη season 2017-2018

Λήξη season 2017-2018

Λήξη season 2017-2018

.

.

 

              Η σεζόν 2017-2018 ολοκληρώθηκε για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας.  Ένα οδοιπορικό που μας κράτησε συντροφιά από τα μέσα του Σεπτέμβρη, μέχρι και τα μέσα του Ιουνίου, προσφέροντάς μας πολλές όμορφες στιγμές, κατά τη διάρκεια της πλούσιας αγωνιστικής του δράσης.

              Μέσα σ’ αυτό το διάστημα τα κορίτσια μας κατάφεραν και φέτος να διακριθούν, να κερδίσουν πρωτιές, να συμμετέχουν σε F-4 και play-off και γενικά να πρωταγωνιστήσουν και να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχαν.

              Ανάμεσα σε αυτές τις διακρίσεις βρίσκεται η 1η θέση που κατέκτησαν οι παγκορασίδες μας για 3η συνεχόμενη χρονιά στο μεγαλύτερο τουρνουά υποδομών, γνωστό ως ‘Φ. Γιαννακόπουλος’, αλλά και η 1η θέση επίσης για 3η συνεχόμενη χρονιά στο τουρνουά Υποδομών που συνδιοργανώνουν Έσπερος, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Περιστέρι.

              Η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα των παγκορασίδων μας κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα παγκορασίδων της ΕΣΚΑ, καταφέρνοντας να σημειώσει μόλις 1 ήττα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε.

              Η ομάδα των μίνι, κατάφερε και φέτος να πρωταγωνιστήσει στο τουρνουά της ΕΣΚΑ, αλλά και στο τουρνουά υποδομών που συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά.

              Πρώτη συμμετοχή και για τα junior του συλλόγου μας στο τουρνουά της ΕΣΚΑ, καταφέρνοντας να τερματίσουν αήττητες στην 1η θέση, δείχνοντας ότι ο Κρόνος Γέρακα διαθέτει τις καλύτερες ακαδημίες και υποδομές στην Ελλάδα, αποτέλεσμα του επιπέδου της δουλειάς που γίνεται στις μικρές ηλικίες, που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη αθλητριών με γνώσεις, ήθος και αξιοπρέπεια, αλλά και τη δημιουργία σωστών βάσεων για το μέλλον του συλλόγου.

             Η ομάδα των κορασίδων μας κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Α’ κορασίδων της ΕΣΚΑ και η ομάδα των νεανίδων μας την 4η θέση στο πρωτάθλημα Α’ νεανίδων της ΕΣΚΑ.

            Τέλος, η ομάδα των γυναικών, κατέλαβε την 6η θέση στο πρωτάθλημα Α’ ΕΣΚΑ, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή της πορεία στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

            Η αγωνιστική εικόνα των αθλητριών του συλλόγου μας επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται και τους αξίζουν τα συγχαρητήρια για το ήθος και τη συνέπεια που επέδειξαν αντιμετωπίζοντας δυνατές αλλά και αντίξοες πολλές φορές προκλήσεις.

            Στους προπονητές του συλλόγου μας αξίζουν συγχαρητήρια για την αφοσίωση και το πάθος τους να κάνουν τα παιδιά να αγαπούνε το μπάσκετ, να εξελίσσσονται διαρκώς και να γίνονται καλύτερες αθλήτριες, στηριζόμενες στις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους και τις δικές τους δυνάμεις.

.

            Φτάνοντας αισίως η στιγμή της χαλάρωσης, έπειτα από μια συναρπαστική χρονιά, ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!