13 Ιουλίου 2021

Η ελλιπής αποστολή των γυναικών δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Ιωνικού.

Η ελλιπής αποστολή των γυναικών δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Ιωνικού.

Η ελλιπής αποστολή των γυναικών δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Ιωνικού.
.
.
Α’ ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ
Β’ Γύρος – 17η Αγωνιστική
Κυριακή 9.2.2020
.
.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: 44 – 36

.
.
       Δύσκολη αν μη τι άλλο η αποστολή των γυναικών στο Ζαχ. Αλεξάνδρου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ιωνικού.
       Η ομάδα μας με αρκετές και σημαντικές ελλείψεις στη σύνθεσή της, πάλεψε από την αρχή για το θετικό αποτέλεσμα, αιφνιδιάζοντας τις γηπεδούχες στο 1ο δεκάλεπτο παίρνοντας καλό προβάδισμα έπειτα από μεστή εμφάνιση.
       Δυστυχώς η εικόνα έσβησε απρόσμενα γρήγορα στη συνέχεια, όπου η ομάδα μας υπέστη αγωνιστική καθίζηση στην επόμενη περίοδο τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, δίνοντας δικαίωμα στον Ιωνικό να κυριαρχήσει στο παρκέ και να πάει με μικρό ωστόσο πλεονέκτημα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
       Στο δεύτερο μισό τα κορίτσια μας πάλεψαν φιλότιμα να αναστρέψουν την κατάσταση, κάνοντας τη ζυγαριά να ισορροπεί στην 3η περίοδο, αλλά στην ήδη αποδεκατισμένη περιφέρεια ήρθε να προστεθεί ακόμη ένας απρόσμενος τραυματισμός, παρατείνοντας τον πονοκέφαλο της έλλειψης ενός ακόμη πολύτιμου και έμπειρου εργαλείου.
      Μοιραία στην τελευταία περίοδο η εναρμονισμένη συμφωνία της κλεψύδρας με την έμψυχη απώλεια αλλά και τη φυσιολογική κόπωση, δυσκόλεψε τα πράγματα για την αλλαγή της ρότας της αναμέτρησης, εμποδίζοντας τα κορίτσια μας να φτάσουν σε μια μεγάλη και σημαντική σημειολογικά νίκη.
      Θα μπορούσαμε να αναλύσουμε τη 17η αγωνιστική για την ομάδα μας χρησιμοποιώντας πολλά ‘αν’.  Οι υποθέσεις όμως δεν είναι τίποτα περισσότερο από σενάρια και πιθανότητες που υπάγονται στους δικούς τους νόμους.
      Εκείνο όμως που πρέπει να σταθούμε γιατί το ‘αν’ αποδείχθηκε πραγματικότητα, είναι η εικόνα της 2ης περιόδου η οποία έπρεπε να αποφευχθεί και που ουσιαστικά έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και που θα πρέπει να γίνει οδηγός αποφυγής για τη συνέχεια.
      Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει με την αξία της το σεβασμό των αντιπάλων της και αυτό είναι πασιφανές σε κάθε αναμέτρηση, καθώς βρίσκει πάντα τον τρόπο να παραμένει ανταγωνιστική και να διεκδικεί τη νίκη μέχρι το τέλος.
      Κλείνοντας, ας ευχηθούμε όλοι ο τραυματισμός της Δάφνης να μην αποδειχθεί σοβαρός και να μπορέσει να βοηθήσει στη συνέχεια τη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μας.

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:
1ο: 6-14    2ο: 20-6    Ημίχρονο: 26-20
3ο: 9-9      4ο: 9-7     Τελικό: 44-36

Ιωνικός (Σκαλωμένος): Καραχάλιου 2, Ζώτου, Καραγιάννη 8, Ψωμά 8, Καλλίρη, Λέρη, Μυριούνη 4, Τσιώλου 9(3), Τσιακμά, Καμαράδου 2, Ζίου 4, Παππά 7.
Κρόνος Γέρακα (Κόμης): Κολλιαδήμα 1, Παρθενίου, Καρτάκη, Τζαμαρία 2, Φλωράτου, Αγιάσογλου 5(1), Μελαχροινίδη 2, Κυριακάκη Β 4, Αβράμη 2, Κυριακάκη Λ 18(1), Γεροντή 2.