31 Μαΐου 2023

Άτυχες οι κορασίδες στις τελευταίες λεπτομέρειες που έκριναν το 3ο παιχνίδι των play off με τον Ε.Φ.Α.Ο.Ζ.

Άτυχες οι κορασίδες στις τελευταίες λεπτομέρειες που έκριναν το 3ο παιχνίδι των play off με τον Ε.Φ.Α.Ο.Ζ.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ

Play Off 3η Αγωνιστική

Σάββατο 6.5.2023

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – Ε.Φ.Α.Ο.Ζ.:  59 – 63

.

.

Άτυχες οι κορασίδες στις τελευταίες λεπτομέρειες που έκριναν το 3ο παιχνίδι των play off με τον Ε.Φ.Α.Ο.Ζ.

.

.

            Όταν δύο αντίπαλοι μοιράζονται το πάθος, τη διάθεση και την επιθυμία να κερδίσουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αναμετρήσεις τους θα είναι συναρπαστικές!

            Οι κορασίδες του Γέρακα και του Ζωγράφου, φρόντισαν με το παραπάνω να εγγυηθούν γι’ αυτό και να αποζημιώσουν τον ένθερμο κόσμο και των δύο ομάδων που στήριξε με παλμό τις προσπάθειές τους σε όλη τη σειρά των αναμετρήσεων, δημιουργώντας ατμόσφαιρα από αυτές που πρέπει να βλέπουμε στα γήπεδα και που χρειάζονται οι αθλητές για να φτάσουν στο maximum των επιδόσεών τους.

            Μοιραία από μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες η μία θα πιει νερό από την πηγή.

            Ένα εκρηκτικό ξεκίνημα δημιούργησε ιδανικές συνθήκες για να διατηρήσουν οι γηπεδούχες το προβάδισμα μέχρι τα μισά της 3ης περιόδου.

            Οι φιλοξενούμενες ροκανίζοντας από τη 2η περίοδο τη διαφορά, έφτασαν τη ζυγαριά σε ισορροπία στο 36-36.  Μια ισορροπία που έμελλε να διατηρηθεί στη συνέχεια με τον ίδιο ρυθμό εκατέρωθεν, με την αδρεναλίνη και αγωνία στο μέγιστο μέχρι και το τελευταίο άκουσμα της κόρνας.

            Οι γερακίνες δεν είχαν στο τέλος την τύχη με το μέρος τους και το παιχνίδι κρίθηκε όπως αναμενόταν στις λεπτομέρειες δύο φάσεων, που έδωσαν το εισιτήριο της τελικής φάσης στις φιλοξενούμενες.

            Η ομάδα μας θα διεκδικήσει πλέον την 3η θέση στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας σε νοκ άουτ αγώνα την ομάδα του Ανταίου, το βράδυ της Τρίτης.

            Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο του Γέρακα που στάθηκε αρωγός στις προσπάθειες της ομάδας μας και τα κορίτσια μας τον θέλουν και πάλι κοντά τους το βράδυ της Τρίτης στο τελευταίο φετινό ραντεβού.

.

.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  21-8        2ο:  15-19     Ημίχρονο: 36-27

3ο:  9-19        4ο:  14-17     Τελικό: 59-63

.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΟΜΗΣ – ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΚΗ 14(3), ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, ΣΤΕΡΠΗ, ΓΑΛΑΝΗ 25, ΠΑΛΑΜΑΡΗ, ΝΙΑΚΑΡΗ 2, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ, ΠΑΝΑΓΟΥ, ΤΙΓΚΑ, ΣΚΟΥΡΑ 3(1), ΜΕΛΑΓΙΕΣ 9(3), ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ 6(1).

ΕΦΑΟΖ (ΑΡΓΥΡΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): ΣΙΑΜΠΑΝΗ 9(1), ΠΑΤΣΙΑΤΖΗ 29(1), ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΦΡΟΝΑ 5(1), ΠΗΛΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΟΓΙΑΚΗ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΟΝΟΥ 14(1), ΑΒΟΚΑ 6, ΚΟΝΤΟΚΑΛΟΥ.

 

.

Διαιτητές:

  1. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
  2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ