25 Απριλίου 2024

Πρόγραμμα Αγώνων Εβδομάδας 21-23.01.2017

Πρόγραμμα Αγώνων Εβδομάδας 21-23.01.2017

Πρόγραμμα Αγώνων Εβδομάδας 21-23.01.2017

 

Εγρήγορση και συγκέντρωση για την τελευταία στροφή!

 

            Οδεύοντας προς την τελευταία τους στροφή των πρωταθλημάτων της Α’ ΕΣΚΑ, οι εναπομείναντες αγώνες χρήζουν πλέον ιδιαίτερης προσοχής, αφού θα καθορίσουν την τελική κατάταξη των ομάδων, φέρνοντας είτε χαμόγελα, ακόμα και τίτλους, είτε λύπη και προβληματισμό.

 

           Το μεσημέρι του Σαββάτου, η ομάδα των κορασίδων μας ανοίγει την αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αντιμετωπίζοντας στο Δ. Βικέλας την ΑΕΝΚ, για την 15η αγωνιστική, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται, χωρίς να έχουν χαθεί και μαθηματικά οι ελπίδες για πλασάρισμα στην τετράδα, αν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

           Το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα των μίνι 2004 θα αναμετρηθεί στο κλειστό της Βούλας με τον Πρωτέα, για την 7η αγωνιστική του τουρνουά ‘Φ. Γιαννακόπουλος’, μία μόλις εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του τουρνουά μίνι της ΕΣΚΑ.

           Την Κυριακή το πρωί τα κορίτσια των προμίνι 2005 θα μας καλημερίσουν από το κλειστό του Αλίμου, αντιμετωπίζοντας την ομάδα των Τραχώνων στα  πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του τουρνουά υποδομών.

          Το βράδυ της Κυριακής, οι γυναίκες θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Αμύντα, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο να εδραιώσουν τη θέση τους στην πρώτη τετράδα.

          Κλείνοντας το match program της εβδομάδας, η ομάδα των νεανίδων μας θα επισκεφτεί το βράδυ της Δευτέρας την έδρα του Μελά.  Έχοντας μπει στην επικίνδυνη ζώνη, τα παιχνίδια που απομένουν θεωρούνται ‘ζωής και θανάτου’ αυτό που μπασκετικά γνωρίζουμε ως ‘do or die’. Τα κορίτσια μας έχοντας χάσει αρκετές ‘δικές τους’ αναμετρήσεις στο νήμα, θα πρέπει να βάλουν πλάτη και να υπερβάλουν εαυτόν προκειμένου να μην μπουν σε περιπέτειες, αδικώντας έτσι την προσπάθεια που έχουν κάνει φέτος.

 

 

– Ευχόμαστε στα κορίτσια μας και στο προπονητικό team των ομάδων μας να έχουν καλούς αγώνες.