19 Μαρτίου 2024

Πέρασαν και από την Κηφισιά οι κορασίδες μας 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Πέρασαν και από την Κηφισιά οι κορασίδες μας 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Πέρασαν και από την Κηφισιά οι κορασίδες μας 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

.

.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ  20η Αγωνιστική

Σάββατο 22.2.2020

.

ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  46 – 56

.

.

            Οι κορασίδες μας στη 2η μεσημβρινή τους εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, απέδρασαν και πάλι με τη νίκη και τους 2 βαθμούς, αυτή τη φορά από το κλειστό Δημ. Βικέλας.

            Τα κορίτσια μας καλύτερες των γηπεδούχων, διατήρησαν τον έλεγχο και το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς να αποκτήσουν σε κανένα σημείο της διαφορά ασφαλείας μεγαλύτερη των 12 πόντων.

            Χτίζοντας λιθαράκι λιθαράκι την απόσταση από τις αντιπάλους τους πήραν ότι χρειάζονταν και από τις 4 περιόδους, σε μια αναμέτρηση που δεν έχασε στιγμή το ενδιαφέρον της, αφού και οι δύο ομάδες βοήθησαν σημαντικά σε αυτόν τον τομέα με την προσπάθεια και την απόδοσή τους.

            Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει σχετικά νωρίς ως προς την πλαισίωση της τελικής τετράδας των φετινών play off, ενώ απομένουν δύο μόλις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για την οριστικοποίηση των ζευγαριών που θα βρεθούν αντιμέτωπα στη συνέχεια.

 

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 14-16       2ο: 16-19       Ημίχρονο: 30-35

3ο: 10-14       4ο: 6-7            Τελικό: 46-56

 

ΑΕΝ Κηφισιάς (Κατρά – Πολίτη): Λογοθέτη, Καραθανάση, Καλλίτση, Θρασυβουλίδου, Καραδήμμα, Αλεξού, Αχμέτ Ο., Παναΐκα, Καττή, Μέτσο, Στρατηγοπούλου, Τσακιρίδη.

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος): Κολλιαδήμα, Γαλανοπούλου, Φραγκούλη, Καραγρηγορίου, Μιχαλοπούλου, Παπαδοπούλου, Μαλεφάκη, Κασιμάτη, Παρθενίου, Βουγιούκα, Ιωσήφ, Φλωράτου.