16 Απριλίου 2024

Οι γυναίκες έσπασαν το ρόδι επικρατώντας του Ιωνικού.

Οι γυναίκες έσπασαν το ρόδι επικρατώντας του Ιωνικού.

Οι γυναίκες έσπασαν το ρόδι επικρατώντας του Ιωνικού.

.

.

Α’ ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ

Α’ Γύρος – 6η Αγωνιστική

Κυριακή 3.11.2019

.

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ: 55 – 47

.

.

            Η υπομονή και η συνταγή είναι οι αρετές του καλού μάγειρα!  Με καλά υλικά, σωστή δοσολογία και …ικανοποιητικό χρόνο ψησίματος!

            Οι γυναίκες κατάφεραν αυτό που εδώ και εβδομάδες προσπαθούσαν και το κατάφεραν γιατί συνέχισαν να πιστεύουν, να προσπαθούν και να παλεύουν.

            Ήθελαν το χρόνο τους!  Τον είχαν.  Χρειάζονταν τις εμπειρίες!  Τις απέκτησαν.  Έδειξαν υπομονή και με ασίγαστο πάθος σημείωσαν μια νίκη must θα λέγαμε απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού, νίκη ορόσημο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

            Τα κορίτσια μας ήταν καλύτερα των φιλοξενούμενων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και βρέθηκαν μόλις μία φορά πίσω στο σκορ στο τελευταίο σουτ της λήξης του α’ ημιχρόνου.

            Το δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 3ο δεκάλεπτο, όπου διατήρησαν την υπεροχή τους συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επίθεσης με σεμιναριακή άμυνα έναντι των αντιπάλων τους.

            Με την ίδια συνταγή στην άμυνα και με ψυχραιμία στο παιχνίδι τους, δεν κινδύνεψαν από τις απειλητικές διαθέσεις του Ιωνικού στο τελευταίο δεκάλεπτο και με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού, έσπασαν το φράγμα των 50 πόντων, κάνοντας δικό τους το ροζ φύλλο αγώνα.

            Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και το προπονητικό team, για τη μέχρι τώρα προσπάθεια και το ζήλο που δείχνουν, με τα κορίτσια μας να βάζουν η κάθε μία το δικό της λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια, αντιλαμβανόμενες ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει σε βάθος χρόνου την προσήλωση στο στόχο και στο πλάνο.

 

 

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 19-11      2ο: 8-17         Ημίχρονο: 27-28

3ο: 15-6         4ο: 13-13      Τελικό: 55-47

 

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος ): Παππά 6(1), Κυρίδη Α. 4, Τζαμαρία 7(1), Στεργίου, Κυρίδη Ν., Αβράμη, Αγιάσογλου,  Μελαχροινίδη 9, Κυριακάκη Β. 10(2), Κασιμάτη 5(1), Κυριακάκη Λ. 14(1), Γεροντή.

Ιωνικός (Σκαλωμένος): Καραχάλιου 7, Παγώνη 3, Καραγιάννη 2, Κυριακέα 4, Ψωμά 6, Λέρη 2, Μυριούνη, Τζιώλου 2, Δαμουλάκη 5, Καμαράδου 16(4), Παππά, Τσιακμά.

 

Διαιτητές: 1. Ζιώγας

               2. Ζώρης

 

Picture2

Picture1