12 Μαρτίου 2024

Νέα Ιστοσελίδα Κρόνου Γέρακα

Νέα Ιστοσελίδα Κρόνου Γέρακα

         Ήταν 20 Μαΐου 2015, όταν παρουσιάζαμε για πρώτη φορά την ιστοσελίδα του συλλόγου μας, μέσα από την οποία θέλαμε να προβάλουμε και να ενημερώνουμε τις ειδήσεις του Κρόνου Γέρακα, στους δικούς μας ανθρώπους, στους φίλους μας, σε αυτούς που αγαπούν το γυναικείο μπάσκετ και όχι μόνο, στο ευρύτερο κοινό γενικά.

         Μέσα από τη διαδικτυακή ενημέρωση ενσαρκώνεται η επιθυμία του συλλόγου να καταγράφεται κάθε κομμάτι της ιστορίας του, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, με στόχο να ‘μεγαλώσει’ περισσότερο η όμορφη παρέα μας, η επιτυχημένη ‘οικογένειά’ μας.

          Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε την αποδοχή αυτής της κίνησης, προσπαθώντας βήμα – βήμα να κερδίσουμε και να αγκαλιάσουμε τον επισκέπτη, προσφέροντάς του τα νέα της ομάδας μας, συνοδευόμενα από τις διακρίσεις της μέσα από τα αποτελέσματα των αγωνιστικών δραστηριοτήτων όλων των τμημάτων.

        Ο χρόνος που όπως όλοι μας γνωρίζουμε κυλάει αδυσώπητα και παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του, έφερε πρόοδο στο σύλλογό μας και ανανέωση στα τμήματά μας.

          Η πρόοδος και ο αέρας ανανέωσης, δημιούργησε την ανάγκη να ανανεωθούμε ακόμα περισσότερο, θέλοντας να ‘φρεσκάρουμε’ και την ιστοσελίδα της ομάδας μας, δημιουργώντας την από την αρχή, κάνοντάς την ακόμα πιο όμορφη και πιο ελκυστική για τον επισκέπτη.

        Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να απουσιάσουμε για λίγο διάστημα, ακολουθώντας εναλλακτικό τρόπο ενημέρωσης, αλλά πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα άξιζε αυτή την αναμονή. Με ιδιαίτερη τιμή σας παρουσιάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα, όχι ως συνέχεια της προηγούμενης, αλλά ως νέα αρχή, μια νέα αφετηρία. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος` να μοιραζόμαστε μαζί σας τις ειδήσεις του συλλόγου μας και την πορεία του μέσα στο χώρο του αθλήματος που αγαπάμε, μέσα από την εξέλιξη και την πρόοδο των αθλητριών μας.

          Ευχόμαστε να μπορέσουμε σιγά σιγά να συμπληρώσουμε το παζλ της ιστορίας μας με όμορφα κομάτια και νοσταλγικές αναμνήσεις!