25 Απριλίου 2024

Κορασίδες α’ και β’ διεύρυναν το σερί με 3 στα 3, απέναντι σε Ανταίο και Γαλάτσι.

Κορασίδες α’ και β’ διεύρυναν το σερί με 3 στα 3, απέναντι σε Ανταίο και Γαλάτσι.

Κορασίδες α’ και β’ διεύρυναν το σερί με 3 στα 3, απέναντι σε Ανταίο και Γαλάτσι.

.

.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ  3η Αγωνιστική

Σάββατο 12.10.2019

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ –ΑΝΤΑΙΟΣ:  54 – 41

.

.

            Ένα δεκάλεπτο έκρηξης και τρία δεκάλεπτα ωριμότητας ήταν απόλυτα αρκετά για να σημειώσουν οι κορασίδες μας την 3η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και να ανοίξουν θετικό λογαριασμό στο πρώτο κεφάλαιο της τριλογίας σημαντικών αναμετρήσεων με Ανταίο, Δόξα και Παναθηναϊκό.

            Με υψηλό δείκτη απόδοσης, αποτέλεσμα συνδυασμού μεγάλου βαθμού συγκέντρωσης και αποτελεσματικότητας, τα κορίτσια μας άφησαν πίσω τους την ‘αναγνωριστική’ μέτρια εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου, έχοντας μετατρέψει στη λήξη του ημιχρόνου το εις βάρος τους -3, σε +14.

            Με τη διαφορά των 14 πόντων και με υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους, το μόνο που χρειάζονταν για να φτάσουν στη νίκη, ήταν η σταθερότητα στην απόδοσή τους, την οποία και διατήρησαν στο 2ο μισό της αναμέτρησης, χωρίς να αναγκαστούν να ανεβάσουν το ρυθμό τους.

            Τα κορίτσια μας παρά τη βασική απουσία από το ρόστερ τους, λειτουργώντας μεθοδικά και με μαεστρία από τον πάγκο, ξεπέρασαν με επιτυχία το σκόπελο της πίεσης και της δύναμης των φιλοξενούμενων, ανταπέδωσαν την πίεση, πήραν κρίσιμα rebounds, απέτρεψαν τελειώματα και κυρίως εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητά τους προσθέτοντας σημαντικούς πόντους στον πίνακα του σκορ.

            Με το απόλυτο των επιτυχιών στις 3 πρώτες αναμετρήσεις, η ομάδα μας βρίσκεται ‘με παρέα’ στην κορυφή της βαθμολογίας, με την κατάσταση της συγκατοίκησης να ξεκαθαρίζει περισσότερο στις δύο επόμενες αγωνιστικές.

            Η νίκη αφιερώνεται στη μεγάλη απούσα από το παρκέ της αναμέτρησης, αλλά στήριγμα στον πάγκο της ομάδας, τη Χριστίνα μας, που λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην αναμέτρηση.  «ΠΑ…. έλειπες!»

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  10-13     2ο:  23-6        Ημίχρονο: 33-19

3ο:  11-9        4ο:  10-13     Τελικό: 54-41

.

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος): Κολλιαδήμα, Γαλανοπούλου, Φραγκούλη, Μιχαλοπούλου, Παπαδοπούλου, Μητροπούλου, Μαλεφάκη, Κασιμάτη, Παρθενίου, Βουγιούκα, Ιωσήφ, Φλωράτου.

Ανταίος (Διαμαντής – Σέχου): Ούμεχ, Κουβόρντε, Κοκκίνου, Πασσά, Τόσκα, Εζε-Μαρκ, Ασσε-Λογγοβίτη, Εζεοντίκε, Ερχαρονί, Εραουγί, Ομομαούντε.

.

.

 

Κορασίδες Γ’ ΕΣΚΑ  3η Αγωνιστική

.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  24 – 38

.

.

            Η β’ ομάδα των κορασίδων μας, τυπικά φιλοξενούμενη στο γήπεδο του Γέρακα, δε συνάντησε πρόβλημα απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Γαλατσίου, παίρνοντας μια εύκολη σχετικά νίκη και προσθέτοντας ακόμη 2 βαθμούς στο ενεργητικό της.

            Χωρίς να καταφέρει να πιάσει υψηλή απόδοση, υπερείχε της αντιπάλου της στις λεπτομέρειες που έκριναν την έκβαση της αναμέτρησης.

            Η ομάδα μας αποτελείται ως επί το πλείστον από νέα παιδιά που κάνουν το επόμενο βήμα σε μεγαλύτερη κατηγορία, δείχνοντας ότι κερδίζουν πόντους και πολύτιμες εμπειρίες από παιχνίδι σε παιχνίδι.

            Με πείσμα και υπομονή, ο χρόνος θα κυλήσει υπέρ τους, τα πατήματα θα γίνουν πιο σταθερά και στιβαρά και θα δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

 

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  4-15        2ο:  6-11        Ημίχρονο: 10-26

3ο:  4-6           4ο:  10-6        Τελικό: 24-38

.

Γαλάτσι (Χιώνης – Βιγικάκης): Μαγγίνα, Σανιόγλου Α., Χατζή, Σταυρίδη, Σανιόγλου Σ., Κορδονούρη, Ισπανοπούλου, Σαμίου, Φράγκου, Κλουβάτου, Κοροσιένσκα.

Κρόνος Γέρακα (Γεωργακόπουλος): Πανάγου, Βουγιούκα Ε., Καραγρηγορίου, Γαλάνη, Παναγοπούλου, Αθανασίου, Σπανού, Κυριακούση, Κουλούρη, Αδαμοπούλου, Βουγιούκα Κ..

.

.

 

Στιγμές από τις δύο αναμετρήσεις:

 

DSCN8738  DSCN8720  DSCN8713  DSCN8828  DSCN8811

DSCN8640  DSCN8642  DSCN8641