18 Απριλίου 2024

Αποτελέσματα Αγώνων Εβδομάδας 22-24.10.2016

Αποτελέσματα Αγώνων Εβδομάδας 22-24.10.2016

Αποτελέσματα εβδομάδας για τους αγώνες που έγιναν 22-24.10.2016.

 

            Δικαιωματικά θα ξεκινήσουμε από την πιο πρόσφατη αναμέτρηση του τριημέρου, αφού οι νεανίδες μας έσωσαν στο τέλος την παρτίδα των 3 εκτός έδρας αναμετρήσεων των ομάδων μας, παίρνοντας τη μοναδική νίκη, στο κλειστό των Μελισσίων, σημειώνοντας παράλληλα τη 2η και συνεχόμενη φετινή τους νίκη στους 4 αγώνες που έχουν δώσει.  Με αυτή τη νίκη, πήραν μια βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.

            Οι κορασίδες μας, με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο, δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση στο κλειστό των Πατησίων επί του Ιάσωνα Κολωνού και μοιραία έχασαν την ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη.

            Οι γυναίκες, προσπάθησαν πολύ για το διπλό στα Καλύβια.  Μπορεί στο τέλος να μην τα κατάφεραν να κλέψουν τη νίκη από τις επικεφαλής της βαθμολογίας, κατάφεραν ωστόσο να κερδίσουν τις εντυπώσεις, από την αναμέτρηση.

            Oι παγκορασίδες μας, εκμεταλλευόμενες το αγωνιστικό κενό του τουρνουά του Ικάρου Καλλιθέας, έδωσαν την Κυριακή 2 δυνατές φιλικές αναμετρήσεις, αντιμετωπίζοντας τις ομάδες κορασίδων του Ολυμπιακού στο Σ.Ε.Φ. και της Άρτεμις Αχαρνών στο ‘Μπ. Χολίδης’, επικρατώντας με άνεση και στις δύο.  Επόμενος αντίπαλος για το τουρνουά του Ικάρου ο Αθηναϊκός, την ερχόμενη εβδομάδα στο κλειστό της Εργάνης.

 

            Στη στήλη διοργανώσεις της ιστοσελίδας μας θα βρείτε ενημερωμένα και ανά κατηγορία, το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των εν λόγω πρωταθλημάτων.