17 Απριλίου 2020

Τρικλοποδιά και ήττα των κορασίδων μας από τη Δόξα Βύρωνα.

Τρικλοποδιά και ήττα των κορασίδων μας από τη Δόξα Βύρωνα.

Τρικλοποδιά και ήττα των κορασίδων μας από τη Δόξα Βύρωνα.

.

.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ  15η Αγωνιστική

Σάββατο 18.1.2020

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ:  47 – 50

.

.

            Οι κορασίδες μας σκόνταψαν απέναντι στην ομάδα του Βύρωνα.

            Τα κορίτσια μας παρόλο που δε βρέθηκαν σε καλή βραδιά, προσπάθησαν να νικήσουν εαυτό, αντίπαλο, αλλά και κακή διαιτησία, για την οποία εκφράστηκαν πολλά παράπονα και έντονη δυσαρέσκεια από τους γηπεδούχους, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

            Παρά τις άτυχες στιγμές, τα κορίτσια μας διεκδίκησαν μέχρι το τέλος το παιχνίδι και θα μπορούσαν να έχουν φτάσει στη νίκη, αν δε σκόνταφταν πάνω σε αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που έσπασαν εμφατικά το φράγμα του γνωστού και διακριτέου ‘ανθρώπινου σφάλματος’.

            Σε αυτό συνέβαλλε αποτελεσματικά και καθοριστικά και η συχνή ‘συμβουλευτική’ εξέταση του φύλλου αγώνα από τον α’ διαιτητή κατά τη διάρκεια των time outs, εν απουσία κεντρικού πίνακα του γηπέδου λόγω βλάβης.  Αλλά και την κρίσιμη στιγμή που το σκορ ήταν 41-42, φροντίζοντας με τις προαναφερθείσες αποφάσεις του να εξοργίσει τους γηπεδούχους, υποδεικνύοντας 2 τεχνικές ποινές στον πάγκο και ανύπαρκτο αντιαθλητικό φάουλ στη συνέχεια, συντελώντας στην απομάκρυνση των γηπεδούχων από τη νίκη.

            Οι φιλοξενούμενες εκμεταλλεύτηκαν το δικό τους momentum και κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη, φέρνοντας τις μεταξύ τους αναμετρήσεις με την ομάδα μας στο 1-1, με το πλεονέκτημα έδρας σε ενδεχόμενη συνάντηση στα play off να παραμένει στο Γέρακα, αφού η ομάδα μας είχε επικρατήσει στο Βύρωνα με 38-45.

            Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την αγωνιστικότητά τους και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, διατηρώντας το αγωνιστικό επίπεδο στο πρέπον για την κατηγορία, σε αντίθεση με τους έμμεσους παράγοντες διεξαγωγής που σαφέστατα υποβαθμίζουν τη διοργάνωση και θα πρέπει να προβληματίσουν την αρμόδια αρχή, μιας και η συχνότητα εμφάνισής τους έχει αλλάξει!

 

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 7-14         2ο: 16-16       Ημίχρονο: 23-30

3ο: 13-12       4ο: 11-8         Τελικό: 47-50

 

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος): Κολλιαδήμα, Φραγκούλη, Μιχαλοπούλου, Παπαδοπούλου, Μαλεφάκη, Κασιμάτη, Παρθενίου, Βουγιούκα, Ιωσήφ, Φλωράτου, Κουλούρη.

Δόξα Βύρωνα (Τάτα): Πετσούνη, Πετροπούλου, Δομνίδου, Μπακαλάκη, Μπέκα, Παπαδοπούλου, Λίτσα, Μαρδάκη, Ανδριοπούλου, Βενετσάνου.