29 Απριλίου 2021

Στραβοπάτημα στο Κοντόπευκο για τις νεανίδες μας.

Στραβοπάτημα στο Κοντόπευκο για τις νεανίδες μας.

Στραβοπάτημα στο Κοντόπευκο για τις νεανίδες μας.

.
.
Α’ ΕΣΚΑ ΝΕΑΝΙΔΏΝ
Α’ Γύρος – 2η Αγωνιστική
Δευτέρα 19.10.2020

.
.
ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: 53-41
.
.

    
       Οι νεανίδες μας πλήρωσαν με την απώλεια της νίκης το ‘κακό’ τους 3ο δεκάλεπτο σε μια αναμέτρηση που στη μεγαλύτερη διάρκειά της ήταν ισορροπημένη και αμφίρροπη.
       Όπως είναι φυσικό, όταν δεν υπάρχει σαφής υπεροχή για να αλλάξει τις ισορροπίες και την αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση μεταξύ δύο αντιπάλων, μπαίνουν στην εξίσωση λάθη, ολιγωρίες, φθορά και λανθασμένες επιλογές για να προσθέσουν πόντους και ψυχολογία στην ομάδα που τα εκμεταλλεύεται.
       Οι γηπεδούχες εκμεταλλεύτηκαν τη μέτρια εικόνα της ομάδας μας στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, ‘βγήκαν’ οι προσπάθειές τους και φόρτωσαν με άγχος την ομάδα μας.
Η προσπάθεια αντίδρασης στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι γηπεδούχες διατήρησαν το ψυχολογικό momentum, διατηρώντας το προβάδισμα και φτάνοντας τελικά στη νίκη.
       Την επόμενη αγωνιστική οι νεανίδες μας θα υποδεχτούν την ομάδα των Μελισσίων.

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:
1ο: 12-11    2ο: 10-12    Ημίχρονο: 22-23
3ο: 21-8      4ο: 10-10    Τελικό: 53-41

Αγ. Παρασκευή (Χατήρας – Τσίκος): Πενέλη, Χατήρα, Μαντζιώρη, Κυρκοπούλου, Γεραντώνη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Στρατηγού, Κακοσούρη, Παλάσκα, Τριανταφύλλου.
Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Κασιμάτη Α.): Ιωσήφ, Κυρίδη Α., Παντελιάδη, Σπυρίδωνος, Κυρίδη Ν., Παπαδοπούλου, Ανδρονικίδη, Μαλεφάκη, Κασιμάτη Β., Παρθενίου, Φλωράτου, Γαλανοπούλου.

Διαιτητές: 1. ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ
              2. ΛΑΖΑΡΟΥ

.
.
Στιγμές από την αναμέτρηση:

DSC_4057  DSC_3988  DSC_4058