17 Απριλίου 2020

Σε ρηχά νερά οι γυναίκες, σκόνταψαν στον Ωρωπό.

Σε ρηχά νερά οι γυναίκες, σκόνταψαν στον Ωρωπό.

Σε ρηχά νερά οι γυναίκες, σκόνταψαν στον Ωρωπό.

.

.

Α’ ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ

Β’ Γύρος – 12η Αγωνιστική

Κυριακή 22.12.2019

.

.

ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: 57 – 42

.

.

            Σε κακή βραδιά βρέθηκαν οι γυναίκες αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ωρωπού στην έναρξη του β’ γύρου του πρωταθλήματος.

            Κακή, όχι γιατί δεν προσπάθησαν, αλλά γιατί δε βγήκε το επιθυμητό αποτέλεσμα από την προσπάθεια που κατέβαλλαν, με βάση αυτά που μας έχουν δείξει ότι έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν, αλλά και εξαιτίας άλλων παραγόντων.

            Απέναντι σε μια ομάδα που κατάφερε να ευστοχήσει στις περισσότερες από τις προσπάθειες που πήρε, καταγράφοντας αξιοσημείωτα ποσοστά, τα ελλιπή κορίτσια μας δεν είχαν την απαιτούμενη συνοχή τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ώστε να βρουν τις λύσεις που χρειάζονταν για να αντιδράσουν και να αποδράσουν επιτυχώς από το μακρινότερο οδοιπορικό της κατηγορίας.     

Οι υπέρ των γηπεδούχων διαφορές των 11 πόντων του 2ου δεκαλέπτου και των 4 πόντων του τελευταίου δεκαλέπτου, ήταν αυτές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Τα κορίτσια μας από τα μονά δεκάλεπτα της αναμέτρησης που έδειξαν συγκέντρωση και διάρκεια δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι περισσότερο επιβάλλοντας το ρυθμό τους, αφήνοντας μια πλήρως ισορροπημένη κατάσταση που δεν τις βοήθησε στα ζυγά, να παραμείνουν ανταγωνιστικές και επικίνδυνες για τις αντιπάλους τους.

            Ας ευχηθούμε η νέα χρονιά να φέρει να επιθυμητά αποτελέσματα στην ομάδα μας, δικαιώνοντας τις προσπάθειές τους.

 

 

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 14-14      2ο: 21-10      Ημίχρονο: 35-24

3ο: 9-9           4ο: 13-9         Τελικό: 57-42

 

Ωρωπός (Δήμου – Ζαχαρόπουλος): Βαφειάδη 5(1), Χαϊνά 5(1), Θεοδώρου 9, Γκέκα 9, Αποστολάκη 3(1), Ζαχαροπούλου, Νικολάου, Ζωγοπούλου, Χατζή 4, Φέκα 6, Μιχαλάκη, Στεφανίδου 16(1).

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος): Παππά 6, Κολλιαδήμα, Κυρίδη Α. 8(2), Καρτάκη, Κυρίδη Ν., Αβράμη 3, Αγιάσογλου 2, Γεροντή 2, Μελαχροινίδη 7, Κυριακάκη Β. 5, Κασιμάτη 2, Κυριακάκη Λ. 7.

 

Διαιτητές: 1. Παυλόπουλος

               2. Δράκος