27 Ιουλίου 2020

Πρόγραμμα Αγώνων Εβδομάδας 29.09-01.10.18

Πρόγραμμα Αγώνων Εβδομάδας 29.09-01.10.18

Πρόγραμμα Αγώνων Εβδομάδας 29.09-01.10.18

.

.

Αρχίζει το match!…

 

       Πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ αυτό το Σαββατοκύριακο, ελέω των άγριων διαθέσεων του ‘Ξενοφώντα’ που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την πόλη μας.

       Κορασίδες, γυναίκες και νεανίδες παίρνουν θέση στη γραμμή εκκίνησης με διαφορά 1 ημέρας ανά κατηγορία.

       Τη φετινή σεζόν ο σύλλογός μας συμμετέχει και πάλι στο πρωτάθλημα των κορασίδων με δύο ομάδες, με την 1η να αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία και τη 2η στη Γ’ κατηγορία σε ειδικό όμιλο με τις υπόλοιπες Β’ ομάδες των συλλόγων.

       Αντίστοιχα και οι νεανίδες μας θα δώσουν το παρόν στη δική τους διοργάνωση με δύο ομάδες, με την 1η να αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία και τη 2η στη Β’ κατηγορία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στις αθλήτριες του συλλόγου μας να αποκτήσουν περισσότερες παραστάσεις αποφέροντάς τους σημαντικά οφέλη για το μπασκετικό τους μέλλον.

       1ο τζάμπολ το Σάββατο, με τη β’ ομάδα των κορασίδων μας, να φιλοξενεί την αντίστοιχη ομάδα του Γαλατσίου  …καιρού επιτρέποντος μιας και η αναμέτρηση θα γίνει στο ανοιχτό γήπεδο του Γέρακα.

       Η α’ ομάδα των κορασίδων μας θα δοκιμαστεί στην πάντα υπολογίσιμη έδρα του Άρη Πετρούπολης.

       Το κλειστό του Γέρακα το απόγευμα της Κυριακής θα ανοίξει τις πύλες του για τις γυναίκες, που θα φιλοξενήσουν τον ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθερίου, με στόχο ένα καλό και δυναμικό ξεκίνημα.

        Οι Δευτέρες δε θα κλείνουν πια μοναχικά, καθώς οι νεανίδες μας θα αγωνίζονται φέτος εις διπλούν.  Η α’ ομάδα θα δοκιμαστεί στο Κοντόπευκο απέναντι στην Αγ. Παρασκευή, ενώ η β’ ομάδα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Λέοντα Κορωπίου.  Βίοι παράλληλοι …αλλά και ταυτόχρονοι, με ώρα έναρξης 21:45.

 

       Πέντε αναμετρήσεις αν μη τι άλλο αποτελούν ένα δυναμικό και ενδιαφέρον πρόγευμα για τη φετινή αγωνιστική χρονιά, η οποία αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς θα ακολουθήσουν τα πρωταθλήματα των μίνι, των παγκορασίδων, αλλά και των τζούνιορ.

       Ως είθισται κάθε χρόνο, ο σύλλογός μας θα έχει συμμετοχή και στα μεγαλύτερα και σημαντικότερα τουρνουά της Αττικής, με σκοπό την αγωνιστική βελτίωση των αθλητριών μας, την απόκτηση εμπειριών, αλλά παράλληλα το δέσιμο μεταξύ τους και τη διασκέδαση.

       Έφτασε λοιπόν η στιγμή να πάρουμε μια πρώτη γεύση των προσπαθειών που έχουν καταβάλλει μέχρι σήμερα τα κορίτσια μας και οπλισμένοι με τη δική μας ενέργεια και διάθεση να τα ωθήσουμε στην επίτευξη των στόχων τους.

       Ευχόμαστε στα κορίτσια μας και στο προπονητικό μας team να έχουν υγεία, θετική σκέψη και πολύ ενέργεια, ώστε η προσπάθεια και οι κόποι που θα καταβάλλουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς να ανταμοιφθούν ευχάριστα στο τέλος.

 

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Συντονίστε τα ρολόγια σας και ακολουθήστε τον Κρόνο Γέρακα!