28 Αυγούστου 2020

Οι νεανίδες με καλή κατά διαστήματα απόδοση, επικράτησαν του Αθηναϊκού.

Οι νεανίδες με καλή κατά διαστήματα απόδοση, επικράτησαν του Αθηναϊκού.

Οι νεανίδες με καλή κατά διαστήματα απόδοση, επικράτησαν του Αθηναϊκού.
.
.
Α’ ΕΣΚΑ ΝΕΑΝΙΔΏΝ
Β’ Γύρος – 15η Αγωνιστική
Δευτέρα 27.1.2020

.
.
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ: 59-47
.
.

        Οι νεανίδες μας ντουμπλάρισαν τις νίκες τους με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, απομακρύνοντάς τον περισσότερο από την πρώτη τετράδα.
        Η ομάδα μας παρά το αρχικό προβάδισμα με 7-2, καθυστέρησε αρκετά να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να το εκμεταλλευτούν και να αποκτήσουν προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν μέχρι το 2ο λεπτό της 3ης περιόδου, όπου οι γηπεδούχες το ανέκτησαν και πάλι με 31-30, διατηρώντας το μέχρι το τέλος.
        Τα κορίτσια μας έχοντας επιστρέψει πιο φρέσκες από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, κατάφεραν να βρουν το γνωστό τους ρυθμό, να διαβάσουν σωστά και με ταχύτητα το παιχνίδι και να αντιστρέψουν την εικόνα του α’ ημιχρόνου, διαφοροποιώντας το ρόλο των αντιπάλων τους στην αναμέτρηση.
        Η εκρηκτικότητα της 3ης περιόδου δεν είχε καθολική διάρκεια, ωστόσο ο ρυθμός ήταν σταθερός ώστε να μην απειληθεί η ομάδα μας στην τελευταία περίοδο και να διασφαλίσει το τελικό αποτέλεσμα.
        Αγωνιστικά, οι νεανίδες μας προσπάθησαν και πρέπει να συνεχίσουν να προσπαθούν να καλύψουν την εμφανή απουσία ενός σημαντικού γραναζιού της μηχανής της ομάδας, από τον απρόσμενο τραυματισμό της Αντιγόνης μια εβδομάδα πριν, που δυστυχώς δεν ήταν επιπόλαιος και θα χρειαστεί να απουσιάσει αρκετά.  Η ομάδα μας είναι μαθημένη στα δύσκολα και έχει αποδείξει ότι μπορεί να επιβιώνει και να καλύπτει με επιτυχία τις ελλείψεις της, όπως το έκανε με επιτυχία και την περσινή σεζόν.

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:
1ο: 14-21    2ο: 13-9    Ημίχρονο: 27-30
3ο: 16-5    4ο: 16-12    Τελικό: 59-47

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος): Κολλιαδήμα, Αβράμη, Κυρίδη Α., Καρτάκη, Φραγκούλη, Κυρίδη Ν., Κυριακάκη, Ανδρονικίδη, Μαλεφάκη, Παρθενίου, Φλωράτου, Γεροντή.
Αθηναϊκός (Βουλκίδη): Καρυοφύλλη, Πεμάι, Κουτσιρίμπα, Πασχάλη, Μήτσα, Γοργογιάννη Λ., Τάρλα, Γοργογιάννη Δ., Ζωγραφάκη, Μελαχροινούδη, Ζέμπι.

Διαιτητές: 1. ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ Δ.
              2. ΔΕΛΔΗΜΟΣ Β.