27 Ιουλίου 2020

Οι νεανίδες με διαφορετικό πρόσωπο στο β’ ημίχρονο, επικράτησαν άνετα των Μελισσίων!

Οι νεανίδες με διαφορετικό πρόσωπο στο β’ ημίχρονο, επικράτησαν άνετα των Μελισσίων!

Οι νεανίδες με διαφορετικό πρόσωπο στο β’ ημίχρονο, επικράτησαν άνετα των Μελισσίων!
.
.
Α’ ΕΣΚΑ ΝΕΑΝΙΔΏΝ
Α’ Γύρος – 5η Αγωνιστική
Δευτέρα 4.11.2019
.
.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 73-44
.
.

         Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος!  Γνωμικό που πήρε σάρκα και οστά το βράδυ της Δευτέρας, αφού οι νεανίδες μας γύρισαν την κατάλληλη στιγμή το νόμισμα στην άλλη του όψη, αλλάζοντας τη ροή της αναμέτρησης με την ομάδα των Μελισσίων.
         Οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν δυνατά και αποφασιστικά και με φανερή συγκέντρωση στο δικό τους στόχο είχαν την αποτελεσματικότητα να τον ακολουθήσουν και να απειλήσουν στο α’ ημίχρονο τις γερακίνες μας.
         Τα κορίτσια μας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, πήραν το χρόνο τους για να ανακτήσουν την ηρεμία και τη συγκέντρωση, ώστε να επανέλθουν πιο αποφασιστικά και δυναμικά στο παιχνίδι.
         Καλύτερα δε θα μπορούσαν να το κάνουν, αφού στο 3ο δεκάλεπτο εμφάνισαν τη γνωστή τους εκρηκτικότητα στο παιχνίδι και ουσιαστικά το τελείωσαν σημειώνοντας 24 πόντους, 5 μόλις λιγότερους από τους 29 του α’ ημιχρόνου, ενώ είχαν δεχτεί μόλις 7.
         Με το ‘παχύ’ μαξιλάρι ασφαλείας και ηρεμίας των γηπεδούχων η αλλαγή της ισορροπίας των δύο ομάδων πάνω στο παρκέ ήταν πλέον δεδομένη και τα περιθώρια – χρονικά και αγωνιστικά – στενά για να αλλάξει η εικόνα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
    
    

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:
1ο: 14-13    2ο: 15-12    Ημίχρονο: 29-25
3ο: 24-7    4ο: 20-12    Τελικό: 73-44

Κρόνος Γέρακα (Κόμης): Κολλιαδήμα, Κυρίδη Α., Καρτάκη, Φραγκούλη, Κυρίδη Ν., Κυριακάκη, Ανδρονικίδη, Μαλεφάκη, Κασιμάτη, Παρθενίου, Αβράμη, Γεροντή.
Μελίσσια (Ναζίρη – Σάρου): Χατζηπαντελή, Ντζαμάρα, Σταμούλη, Παναγιωτίδη, Κωνσταντινίδου, Παλαμάρη, Κατσικά – Τσαγκαράκη, Γκότση.
Διαιτητές: 1. ΝΑΣΙΟΥΛΗΣ
2. ΖΩΡΗΣ