12 Απριλίου 2020

Οι γυναίκες ηττήθηκαν στο Περιστέρι, παλεύοντας δυνατά μέχρι το τέλος κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Οι γυναίκες ηττήθηκαν στο Περιστέρι, παλεύοντας δυνατά μέχρι το τέλος κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Οι γυναίκες ηττήθηκαν στο Περιστέρι, παλεύοντας δυνατά μέχρι το τέλος κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

.

.

Α’ ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ

Α’ Γύρος – 2η Αγωνιστική

Κυριακή 06.10.2019

.

.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: 53-40

.

.

 

            Οι γυναίκες δεν ευτύχησαν για 2η φορά να φτάσουν στη νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στη δυνατή, πλήρη και έμπειρη ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου, ωστόσο έδειξαν ακόμη μια φορά τα δόντια τους, αγωνιζόμενες με πείσμα και πάθος μέχρι το τέλος.

            Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν από την αρχή με την πλάτη στον τοίχο, δεν πτοήθηκαν και έμειναν πιστές στο στόχο τους γυρίζοντας αρκετές φορές διψήφια διαφορά πόντων.  Έτσι κατάφεραν να βρίσκονται διαρκώς μέσα στο παιχνίδι, φτάνοντας να το διεκδικούν με αξιώσεις προς το τέλος της αναμέτρησης.

            Δυστυχώς τη στιγμή που τη χρειάστηκαν η τύχη γύρισε την πλάτη στα κορίτσια μας, ενώ αντίθετα ευνόησε τις γηπεδούχες με κρίσιμα εύστοχα μεγάλα σουτ, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη και τους 2 βαθμούς.

            Στα συν της αναμέτρησης η για ακόμη μία φορά καλή τηρουμένων των αναλογιών αλλά και πειστική εμφάνιση της ομάδας μας, δημιουργώντας μια όμορφη εικόνα μέσα στο γήπεδο, κερδίζοντας αδιαμφισβήτητα τις εντυπώσεις, με ελπίδες για καλύτερη συνέχεια.

            Με πίστη, υπομονή και επιμονή είναι ζήτημα χρόνου να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα, αφού τα κορίτσια μας έχουν τις ικανότητες και τη θέληση να παλέψουν και να τα διεκδικήσουν.

 

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 11-6         2ο: 16-12      Ημίχρονο: 27-18

3ο: 13-9         4ο: 13-13      Τελικό: 53-40

 

ΑΕΚ Περιστερίου (Παπακων/νου): Μαλαπάνη 3(1), Καλαντζή 4(1), Καίσαρη 14(1), Παπακων/νου 4(1), Γαβαλά 3(1), Νάου, Δραγωνέα 6, Ράπτη, Γιαννακάκου, Κατσιμάρδου 2, Βελιώτη, Τζίβα 17.

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος ): Παππά 7, Κυρίδη Ν., Κυρίδη Α. 4, Τζαμαρία 6, Πέππα 2, Αβράμη 4, Αγιάσογλου, Μελαχροινίδη 3, Κυριακάκη Β. 6(2), Κασιμάτη 4, Κυριακάκη Λ. 4, Γεροντή.

Διαιτητές: 1. ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ Δ.

               2. ΚΟΥΛΗΣ Κ.

 

.

.

Στιγμές από την αναμέτρηση:

 

DSCN8337  DSCN8361  DSCN8391