12 Απριλίου 2020

Οι γυναίκες ανταγωνιστικές, πάλεψαν με πάθος μέχρι το τέλος απέναντι στο φιναλίστ του φετινού κυπέλλου Άρη Χολαργού.

Οι γυναίκες ανταγωνιστικές, πάλεψαν με πάθος μέχρι το τέλος απέναντι στο φιναλίστ του φετινού κυπέλλου Άρη Χολαργού.

Οι γυναίκες ανταγωνιστικές, πάλεψαν με πάθος μέχρι το τέλος απέναντι στο φιναλίστ του φετινού κυπέλλου Άρη Χολαργού.
.
.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Β’ Φάση – Ημιτελικός
Τετάρτη 20.11.2019

.

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: 66-56

.

          Οι γυναίκες, συγκλόνισαν και πάλι με την εμφάνισή τους στον ημιτελικό του κυπέλλου απέναντι στον περσινό κάτοχο του τίτλου Άρη Χολαργού.
          Το νεανικό και με ελλείψεις ρόστερ του Κρόνου Γέρακα, αποτελούμενο από 4 γυναίκες, 5 νεανίδες και 2 κορασίδες, κατάφερε και πάλι να κερδίσει τις εντυπώσεις κοιτάζοντας για 40’ στα μάτια το γηπεδούχο Άρη.
          Τα κορίτσια μας κατέβηκαν αποφασισμένες στο παρκέ και έχοντας συγκέντρωση και διάρκεια στο παιχνίδι τους διεκδίκησαν την πρόκριση με πάθος, αφού σε καμία χρονική στιγμή δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να ξεφύγει στο σκορ κλειδώνοντας το παιχνίδι.
          Οι γηπεδούχες διατηρούσαν την πρωτοβουλία με μια διαφορά 8-12 πόντων την οποία ροκάνισαν αρκετές φορές τα κορίτσια μας με συνεχή come back φτάνοντας τη μάλιστα στους 4 περίπου 2,5 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.  Θα μπορούσαν μάλιστα να τη μειώσουν στο καλάθι, αλλάζοντας τα δεδομένα του παιχνιδιού, αν η τύχη ήταν με το μέρος τους στον αιφνιδιασμό που ακολούθησε μετά από ακόμη μια αποτελεσματική άμυνα.
          Δυστυχώς οι γηπεδούχες επανάκαμψαν σημειώνοντας συνεχόμενους πόντους στο τέλος, γράφοντας τον επίλογο της αναμέτρησης.
         Τηρουμένων των αναλογιών αλλά και των συνθηκών, τα κορίτσια μας μας έκαναν ακόμη μια φορά περήφανους, δικαιώνοντας την επιτυχημένη πορεία τους, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό στο θεσμό του κυπέλλου.
         Αυτά τα κορίτσια έδειξαν ότι με το ποιοτικό τους μπάσκετ και την πίστη τους στους στόχους της ομάδας, μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση στο παρόν και στο μέλλον.
         Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και το προπονητικό μας team για τις όμορφες στιγμές αυτής της διαδρομής.    
    Τα καλύτερα έρχονται, …όταν το όνειρο συνεχίζεται!…

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:
1ο: 16-14    2ο: 13-6    Ημίχρονο: 29-20
3ο: 20-19    4ο: 17-17    Τελικό: 66-56
Άρης Χολαργού (Γεωργουδάκης – Ροΐδου): Κελλάρη 5(1), Σερεπά 9(1), Παπαδρόσου, Καββαδά, Τσοκανά 12(1), Σμυρναίου 16, Κανιαδάκη 2, Ευαγγελάτου, Τσιρίμπαση, Σταυροπούλου 8, Καράμπελα 5, Σιδέρη 9.
Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος ): Παππά 4, Κολλιαδήμα, Κυρίδη Ν. 2, Κυρίδη Α., Τζαμαρία 3, Αβράμη, Αγιάσογλου 2, Παρθενίου, Κυριακάκη Β. 9(1), Κασιμάτη 1, Κυριακάκη Λ. 25(4), Γεροντή 10.
 
Διαιτητές: 1. ΓΡΙΒΑ ΠΗΓΗ
              2. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΟΛΓΑ