17 Απριλίου 2020

Οι γυναίκες ήθελαν, μπορούσαν και πήραν τη νίκη, εμφανώς καλύτερες του Αγ. Θωμά.

Οι γυναίκες ήθελαν, μπορούσαν και πήραν τη νίκη, εμφανώς καλύτερες του Αγ. Θωμά.

Οι γυναίκες ήθελαν, μπορούσαν και πήραν τη νίκη, εμφανώς καλύτερες του Αγ. Θωμά.

.

.

Α’ ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ

Α’ Γύρος – 10η Αγωνιστική

Κυριακή 8.12.2019

.

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΠΟ ΑΓ. ΘΩΜΑ: 59 – 50

.

.

            Οι γυναίκες μία μόλις αγωνιστική πριν το φινάλε του Α’ γύρου, σημείωσαν μια ‘νίκη μονόδρομο’ απέναντι στην ομάδα του Αγ. Θωμά, πολύ σημαντική για τη συνέχεια της κούρσας του πρωταθλήματος.

            Τα κορίτσια μας, παρά το καλό ξεκίνημα του πρώτου τέταρτου, δεν είχαν την απαιτούμενη διάρκεια στο επόμενο, ακροβατώντας και δείχνοντας αστάθεια στο παιχνίδι τους, με τις φιλοξενούμενες να τις ‘τιμωρούν’ πηγαίνοντας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με προβάδισμα 6 πόντων.

            Βγαίνοντας από τα pits, η ομάδα μας εμφανίστηκε ανασυγκροτημένη, ‘με βελτιωμένα ελαστικά και αναρτήσεις’, αιφνιδιάζοντας τις αντιπάλους της με ένα γρήγορο 7-0, παίρνοντας ξανά τα ηνία της αναμέτρησης, παράλληλα και το μαξιλαράκι ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης που της πρόσφερε το 36-30 της λήξης του τρίτου μέρους για την τελική ευθεία.

            Τα γκάζια πατήθηκαν επικίνδυνα και για τις δύο ομάδες στην τελική ευθεία, τα τρίποντα εκατέρωθεν θύμιζαν βροχή, με τα κορίτσια μας να υπερτερούν των φιλοξενούμενων και εκμεταλλευόμενα τη διαφορά που έφτασε σε διψήφιο αριθμό σε συνδυασμό με το χρόνο που πίεζε επώδυνα την ομάδα του Γουδιού, ολοκλήρωσαν με επιτυχία το στόχο τους, προσθέτοντας ένα πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα στο παλμαρέ τους.

            Βήμα – βήμα συνεχίζεται η προσπάθεια του ρόστερ μας, με βήματα μικρά αλλά σταθερά, με όμορφες και εντυπωσιακές πολλές φορές εμφανίσεις απέναντι των εμφανώς πιο ισχυρών σε δύναμη αντιπάλων, κερδίζοντας πανάξια το σεβασμό τους, καθώς η επιθυμία, η πίστη και η ψυχή έχουν πάντα τον κύριο και τον τελευταίο λόγο.

            Αν παραμείνουν στη συμμαχία η υπομονή, η διάρκεια και ο χρόνος, θα καταφέρουν να φτάσουν στο ‘ταμείο’ με αξιώσεις!

 

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 13-9         2ο: 7-17         Ημίχρονο: 20-26

3ο: 16-4         4ο: 23-20      Τελικό: 59-50

 

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος): Παππά 2, Παρθενίου, Κυρίδη Α. 2, Τζαμαρία 4, Κυρίδη Ν., Ανδρονικίδη, Αγιάσογλου, Γεροντή, Μελαχροινίδη 3, Κυριακάκη Β. 19(1), Κασιμάτη, Κυριακάκη Λ. 29(3).

Αγ. Θωμάς (Τζουμάνη – Δημουλά): Γιαννούλη 18, Δαούση 4, Καββαδία 12(3), Βλάχου, Λιβέρη 3(1), Τσότρα 2, Ζουρτσάνου 4, Κρικέτου, Χριστοφόρου 2, Αστραντίνη 5(1), Κογγίνη, Γαλάνη.

 

Διαιτητές: 1. Γιαννακόπουλος

              2. Αντωνόπουλος