13 Απριλίου 2020

Οι γυναίκες έτρεξαν, μάτωσαν και νίκησαν δίκαια το Παγκράτι στο Μετς.

Οι γυναίκες έτρεξαν, μάτωσαν και νίκησαν δίκαια το Παγκράτι στο Μετς.

Οι γυναίκες έτρεξαν, μάτωσαν και νίκησαν δίκαια το Παγκράτι στο Μετς.

.

.

Α’ ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ

Α’ Γύρος – 7η Αγωνιστική

Κυριακή 10.11.2019

.

.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: 57 – 65

.

.

            Ό,τι αρχίζει ωραία …δεν τελειώνει πάντα με πόνο!  Όταν το θέλεις πολύ, θα τελειώσει και ωραία!  Οι γυναίκες απέδειξαν ότι το ήθελαν πολύ μέσα στο Μετς και κατάφεραν να σημειώσουν τη 2η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα απέναντι στο Παγκράτι.

            Δυνατό και αποφασιστικό το ξεκίνημα από τα κορίτσια μας, με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσουν τις γηπεδούχες και να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα.  Ωστόσο το Παγκράτι είχε τον τρόπο να μειώσει τη συνεχόμενη διαφορά των 10 πόντων συρρικνώνοντάς τη στους 3 στη λήξη του ημιχρόνου.

            Οι γερακίνες συνέχισαν με την ίδια αποφασιστικότητα στο 2ο ημίχρονο απέναντι στη σκληροτράχηλη ομάδα του Παγκρατίου, που με 2ο come back πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ, χωρίς να καταφέρει να το κρατήσει μέχρι τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου.

            Απέναντι στο δυνατό πιαχνίδι των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενες αντιπαρέταξαν ενέργεια, ταχύτητα, πάθος και αποφασιστικότητα, ευτύχησαν δε να έχουν σε πολλή καλή βραδιά όλα τα κορίτσια που χρησιμοποιήθηκαν και με όπλο την αποτελεσματικότητα, διεύρυναν και πάλι τη διαφορά.   

            Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν και πάλι κυρίως από τα σουτ 3 πόντων (έχοντας 4 εύστοχα στην τελευταία περίοδο), η ομάδα μας με σύμμαχο το χρόνο και τη φρεσκάδα της, έφτασε δίκαια σε μια πολύτιμη για τη συνέχεια νίκη, σημειώνοντας παράλληλα τη μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων της αγωνιστικής, φτάνοντας στους 65.

           Τα κορίτσια μας αποδεικνύουν εμπράκτως ότι έχουν κερδίσει τα θετικά μηνύματα από τις πρώτες αγωνιστικές, διευρύνουν τις εμπερίες τους, αλλά κυρίως αρχίζουν να βγάζουν αυτοπεποίθηση μέσα στο παρκέ, για να μπορούν να κερδίζουν τους αντιπάλους τους.

            Δε μένει παρά να αποδείξουν ότι έχουν και διάρκεια για να παραμείνουν στο δρόμο των επιτυχιών!

 

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 11-18      2ο: 17-13      Ημίχρονο: 28-31

3ο: 11-9         4ο: 18-25      Τελικό: 57-65

 

Παγκράτι (Δέδε – Σταμούλης): Δορδοκίδη 2, Τροΐζη 13(2), Βροχίδου Π. 22(5), Βελέντζα, Βροχίδου Στ. 3, Φακίρη, Γιαννοπούλου 1, Σολωμού 12, Λιάγκα 4.

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος ): Παππά 9(2), Παρθενίου, Κυρίδη Α. 4, Τζαμαρία 8, Στεργίου, Κυρίδη Ν. 5, Αγιάσογλου 5(1),  Μελαχροινίδη, Κυριακάκη Β. 9(1), Κασιμάτη, Κυριακάκη Λ. 19(1), Γεροντή 6(1).

 

Διαιτητές:

1. Κούλης

2. Τσουράπας