22 Νοεμβρίου 2019

Μεγάλο διπλό με έξοχο μπάσκετ οι παγκορασίδες στην Πετρούπολη.

Μεγάλο διπλό με έξοχο μπάσκετ οι παγκορασίδες στην Πετρούπολη.

Μεγάλο διπλό με έξοχο μπάσκετ οι παγκορασίδες στην Πετρούπολη.

.

Τουρνουά Παγκορασίδων ΕΣΚΑ

Β’ Φάση 3η Αγωνιστική

Σάββατο 18.5.2019

.

.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  29 – 71

.

.

            Οι παγκορασίδες μας ολοένα και περισσότερο μας πείθουν ότι μπορούν όλο και μεγαλύτερα πράγματα από παιχνίδι σε παιχνίδι.

            Έχοντας διανύσει ήδη την Α’ φάση και το μισό της διαδρομής που οδηγεί στους τελικούς από τη Β’ φάση, αποτελεί αδιαμφισβήτητη διαπίστωση ότι το ρόστερ των παγκορασίδων μας έχει κερδίσει με το σπαθί του την εμπιστοσύνη, αφού όλα τα κορίτσια που αγωνίζονται έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν πολύτιμα και αξιόπιστα το δικό τους λιθαράκι στη μέχρι τώρα πορεία, διεκδικώντας με αξιώσεις την είσοδό τους στο F-4 της φετινής διοργάνωσης.

            Με κύριο χαρακτηριστικό τη σταθερότητα που διατηρούν από αγώνα σε αγώνα, στοιχείο που αποτυπώνεται και με αριθμούς, αποδίδουν όμορφο μπάσκετ που συνδυάζεται με θετικά αποτελέσματα.

            Χωρίς να υποτιμήσει κανείς την προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Κρόνος Γέρακα έφτασε σε μια μεγάλη νίκη επί του Άρη, αποδίδοντας εξαιρετικά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δείχνοντας παράλληλα την εικόνα μιας ομάδας που μπορείς να την πολεμίσεις αλλά δεν μπορείς να τη λυγίσεις και να τη νικήσεις!

            Η σταθερότητα που αναφέραμε και η ομαδική χημεία αποτελούν τα ταιριασμένα συστατικά που απαιτούνται για να μείνει ‘δεμένο’ το γλυκό του επιδορπίου που επιθυμούμε να γευτούμε …αργότερα!

            Επόμενος σταθμός η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμύντα το επόμενο Σάββατο, όπου με ενδεχόμενη πυροδότηση της Πυρκάλ, τα κορίτσια μας θα βρεθούν με το ένα πόδι στην τελική φάση.

.

.

Τα επιμέρους 10λεπτα της αναμέτρησης:

1: 3-20          2: 6-15                      Ημίχρονο: 9-35

3: 6-20          4: 14-16                    Τελικό: 29-71

.

Κρόνος Γέρακα (Γεωργακόπουλος – Κόμης): Κολλιαδήμα, Σπανού, Φραγκούλη,  Σιμοπούλου, Παναγοπούλου, Μάζη, Παπαδοπούλου, Καρυοφύλλη, Κασιμάτη, Παρθενίου, Βουγιούκα.