27 Ιουλίου 2020

Κορασίδες α’ και β’ συνέχισαν με νίκες απέναντι σε Αμύντα και Γαλάτσι.

Κορασίδες α’ και β’ συνέχισαν με νίκες απέναντι σε Αμύντα και Γαλάτσι.

Κορασίδες α’ και β’ συνέχισαν με νίκες απέναντι σε Αμύντα και Γαλάτσι.

.

.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ  10η Αγωνιστική

Σάββατο 30.11.2019

.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  34 – 69

.

.

            Η α’ ομάδα των κορασίδων μας, έχοντας καθολική υπεροχή πέρασε άνετα από το κλειστό της Πυρκάλ, προσθέτοντας ακόμη μία νίκη στην κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

            Οι γερακίνες έθεσαν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, έχοντας σταθερή απόδοση στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.

            Ένα ξέσπασμα στο τρίτο τέταρτο, ανέβασε τη διαφορά κατακόρυφα, κλειδώνοντας οριστικά το παιχνίδι, μετατρέποντας το τελευταίο του μέρος σε τυπική διαδικασία.

            Τα κορίτσια μας έδειξαν φρεσκάδα, διάρκεια και πλουραλισμό, στοιχεία που δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν οι γηπεδούχες και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση.

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 9-16         2ο: 10-16       Ημίχρονο: 19-32

3ο: 7-23         4ο: 8-14         Τελικό: 34-69

 

Αμύντας (Παναγιωτόπουλος): Χατζηνικολή, Νικητάκη, Τσούτσουρα, Ραψομανίκη, Κατωπόδη, Σταθοπούλου, Οικονόμου, Δομενικιώτη, Ντούβα, Κωσταρίδη, Σκαφίδα, Καυχίτσα.

Κρόνος Γέρακα (Κόμης): Κολλιαδήμα, Γαλανοπούλου, Φραγκούλη, Βουγιούκα Κ., Παπαδοπούλου, Μαλεφάκη, Κασιμάτη, Παρθενίου, Βουγιούκα Χ., Ιωσήφ, Φλωράτου.

.

.

Κορασίδες Γ’ ΕΣΚΑ  10η Αγωνιστική

Σάββατο 30.11.2019

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ:  42 – 39

.

.

            Η β’ ομάδα των κορασίδων μας διεύρυνε το νικηφόρο της σερί ζευγαρώνοντας τις νίκες της απέναντι στην ομάδα του Γαλατσίου.

            Τα κορίτσια μας είχαν την υπεροχή στα τρία μέρη της αναμέτρησης, εξασφαλίζοντας μια διαφορά 10 πόντων για το τελευταίο της μέρος.

            Ωστόσο, οι φιλοξενούμενες εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωση της ομάδας μας, έπαιξαν συγκροτημένα, ευστόχησαν σε μακρυνά σουτ, ανέβηκε η ψυχολογία τους και προσπάθησαν στο τέλος να κάνουν ότι δεν κατάφεραν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

            Η ομάδα μας μετρά 10 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και συνεχίζει ακάθεκτη να παραμένει μόνη αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 10-4         2ο: 10-8         Ημίχρονο: 20-12

3ο: 10-8         4ο: 12-19       Τελικό: 42-39

 

Κρόνος Γέρακα (Γεωργακόπουλος): Καλέντζη, Αδαμοπούλου, Γαλάνη, Παναγοπούλου, Αθανασίου, Σπανού, Κυριακούση, Κουλούρη, Πανάγου, Χανή, Μπουτοπούλου.

Ένωση Γαλατσίου (Χιώνας): Μαγγίνα, Σανιόγλου Α., Χατζή, Σανιόγλου Στ., Κορδονούρη, Σταυρίδη, Σάμου, Κοροστένσκα, Σπανοπούλου, Φράγκου.