20 Φεβρουαρίου 2020

Κορασίδες α’ και β’ έκαναν το 2 στα 2, με εντός έδρας νίκες επί Άρη Πετρούπολης και Παναθηναϊκού.

Κορασίδες α’ και β’ έκαναν το 2 στα 2, με εντός έδρας νίκες επί Άρη Πετρούπολης και Παναθηναϊκού.

Κορασίδες α’ και β’ έκαναν το 2 στα 2, με εντός έδρας νίκες επί Άρη Πετρούπολης και Παναθηναϊκού.

.

.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ  2η Αγωνιστική

Σάββατο 5.10.2019

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ:  63 – 50

.

.

            Αιφνιδίασαν από νωρίς τις φιλοξενούμενες οι κορασίδες μας καταφέρνοντας από το α’ ημίχρονο να εγκλωβίσουν τον Άρη Πετρούπολης και να πάρουν μεγάλο προβάδισμα. 

            Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, κυρίως λόγω της μεγάλης διαφοράς, χαλάρωσαν το ρυθμό τους, επιτρέποντας στις φιλοξενούμενες να παλέψουν το παιχνίδι, πλησιάζοντας τη διαφορά στους 9 πόντους, χωρίς να μπορέσουν να πλησιάσουν και να απειλήσουν περισσότερο, μιας και ο κώδωνας επανέφερε την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας μας μέχρι το τελικό άδειασμα της κλεψύδρας.

            Η ομάδα μας είχε τα up και τα down της, με τα πρώτα να υπερτερούν έναντι των αντιπάλων τους.   Με την ομοιογένεια να κερδίζει έδαφος από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα εξαλοίφονται τα μη επιθυμητά, επιφέροντας διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοση των κοριτσιών μας, στοιχεία απαιτούμενα για τη συνέχεια, αφού ακολουθεί μια τριάδα σημαντικών για την κατάταξη  αναμετρήσεων με Ανταίο, Δόξα Βύρωνα και Παναθηναϊκό.

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  16-6        2ο:  19-11     Ημίχρονο: 35-17

3ο:  17-22      4ο:  11-11     Τελικό: 63-50

 

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος): Κολλιαδήμα, Γαλανοπούλου, Φραγκούλη, Μιχαλοπούλου, Παπαδοπούλου, Μητροπούλου, Μαλεφάκη, Κασιμάτη, Παρθενίου, Βουγιούκα, Ιωσήφ, Φλωράτου.

Άρης Πετρούπολης (Ματζάκος – Τσιλιγιάννη): Σιορίγκα, Παπαπαναγιώτου, Μπάρτσα, Ζούμα, Κουτσούκη, Κοσκορέλου, Νούλη, Κιούση, Τσαρούχη, Μπουχλή, Παππά.

.

.

 

Κορασίδες Γ’ ΕΣΚΑ  2η Αγωνιστική

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ:  43 – 28

.

.

            1η εντός έδρας νίκη για τη β’ ομάδα των κορασίδων μας στο ανοιχτό γήπεδο του Γέρακα, επί τις αντίστοιχης ομάδας του ΠαναθηναΙκού.

            Ο καιρός δεν επιφύλλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις, επιτρέποντας στη μεσημεριανή λιακάδα να προσφέρει ιδανικές συνθήκες για τη διεξαγωγή του αγώνα.

            Οι φιλοξενούμενες ευτύχησαν να βρουν ρυθμό από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, παίρνοντας προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου, αφού από τις γηπεδούχες έλειψε ο ρυθμός, η συγκέντρωση και σαν άμεσο αποτέλεσμα, η ευστοχία.

            Η κατάσταση διαφοροποιήθηκε στο 2ο ημίχρονο, όπου η εικόνα της ομάδας μας βελτιώθηκε αισθητά, με πιο συμπαγή άμυνα, καλύτερες επιλογές και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, στοιχεία τα οποία εκμεταλλεύτηκε ευστοχώντας και στα μακρυνά σουτ, για να φτάσει δίκαια στη νίκη.

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο:  6-7          2ο:  8-8          Ημίχρονο: 14-15

3ο:  13-8        4ο:  16-5        Τελικό: 43-28

 

Κρόνος Γέρακα (Γεωργακόπουλος): Κυριακάκη, Καραγρηγορίου, Γαλάνη, Παναγοπούλου, Αθανασίου, Σάμιτα, Σπανού, Κυριακούση, Κουλούρη, Παπαγιαννοπούλου, Βουγιούκα Ε., Βουγιούκα Κ.

Παναθηναϊκός (Κατσαρέλιας): Ρηγοπούλου, Ρούση, Κωστακοπούλου, Τσίκληρα, Πεντελείου, Καραγεωργίου, Γεωργοπούλου, Φαλντοπούλου, Μιχελή, Αγγελοπούλου.

.

.

Στιγμές από τις δύο αναμετρήσεις:

DSCN8182  DSCN8184  DSCN8186  DSCN8212  DSCN8217  DSCN8226  DSCN8236  DSCN8165  DSCN8179  DSCN8173  DSCN8167