14 Απριλίου 2020

Δια περιπάτου η 2η νίκη των κορασίδων μας επί του Ιάσωνα.

Δια περιπάτου η 2η νίκη των κορασίδων μας επί του Ιάσωνα.

Δια περιπάτου η 2η νίκη των κορασίδων μας επί του Ιάσωνα.

.

.

Κορασίδες Α’ ΕΣΚΑ  12η Αγωνιστική

Σάββατο 14.12.2019

.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ:  64 – 37

.

.

            Οι κορασίδες μας ντουμπλάρισαν τις νίκες τους επί του Ιάσωνα Κολωνού, στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με την ήττα έκπληξη της Δόξας Βύρωνα στην Κηφισιά, απομακρύνθηκαν 2 βαθμούς από Δόξα και Ανταίο που συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

            Οι γηπεδούχες πήραν από την αρχή το προβάδισμα, αλλά και τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τις φιλοξενούμενες να αντιδρούν ακολουθώντας σε απόσταση ελπίδας στο σκορ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

            Στο δεύτερο μισό, οι ελλιπείς γερακίνες μας ανέμισαν γοργά και με ούριο άνεμο οδήγησαν με ξέσπασμα την Αργώ στα βράχια, τελειώνοντας ουσιαστικά από νωρίς την υπόθεση νίκη.

            Στον επίλογο του τελευταίου μέρους διευρύνθηκε ακόμη περισσότερο η ποιοτική και αγωνιστική ψαλίδα που χώριζε τις δύο ομάδες, μετατρέποντάς το σε τυπική διαδικασία.

 

 

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης:

1ο: 15-11       2ο: 12-8         Ημίχρονο: 27-19

3ο: 20-8         4ο: 17-10       Τελικό: 64-37

 

Κρόνος Γέρακα (Κόμης – Γεωργακόπουλος): Κολλιαδήμα, Γαλανοπούλου, Φραγκούλη, Παναγοπούλου, Παπαδοπούλου, Μαλεφάκη, Κασιμάτη, Παρθενίου, Βουγιούκα, Ιωσήφ, Φλωράτου, Κουλούρη.

Ιάσων Κολωνού (Ποφάντη – Συριοπούλου): Λυμπέρη, Βελέντζα, Κυριακούδη, Μακρή, Πρένγκα, Λέρη, Μυκονιάτη, Αγγέλου Μ., Τσέα, Δαμίγου, Αγγέλου Ε-Ν.